Proselection

T:  7022 7079

Proaktiv regnskabschefsøges til AART Architects i Aarhus

Proaktiv regnskabschef søges til AART Architects i Aarhus

ProSelection søger for AART Architects

Beskrivelse

Som regnskabschef i AART Architects bliver du del af en veldrevet og ambitiøs virksomhed og får ansvaret for de operationelle opgaver for virksomhedens selskaber i Danmark. AART Architects er godt i gang med at omstille økonomifunktionen til at være en fremadskuende og supporterende enhed for forretningen. Du vil i stillingen supportere CFO’en ved at sikre kvalitet i driften og regnskaberne samt i arbejdet med BI-data. Du vil få personaleansvar for en stærk og selvkørende regnskabsassistent. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Ansvarlig for udarbejdelse af måneds- og årsregnskab i samarbejde med regnskabsassistent og CFO
  • Ansvarlig for fakturering/projektopfølgning i det danske selskab
  • Support til teamledere på budgetlægning og opfølgning
  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter og tillæg i samarbejde med P&C
  • Ad-hoc

Om virksomheden

AART Architects er en velrenommeret og velkonsolideret virksomhed med hovedkontor i Aarhus og selskaber i de øvrige nordiske lande. Virksomheden beskæftiger ca. 155 medarbejdere i alt, hvor 95 medarbejdere er lokaliseret i Aarhus. AART Architects er vokset gennem de seneste år via både organisk vækst og opkøb. Væksten forventes at fortsætte på en kontrolleret og balanceret måde. I virksomheden er der en afslappet, professionel og positiv tone i hverdagen. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold som bl.a. pensionsordning, frokostordning og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er samarbejdsorienteret og en fagligt stærk profil som ved, hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er løsningsorienteret og praktisk i din tilgang til opgaverne og kan tage hånd om både små som store opgaver. Du er kvalitetsbevidst og formår via en struktureret og proaktiv tilgang at håndtere opgaverne med fokus på deadlines og kvalitet. Som person er du nysgerrig, selvkørende og fleksibel i din tilgang til opgaverne. Du ser din medarbejder og kolleger som de vigtigste ressourcer på arbejdspladsen, hvor man sammen skal lykkes om at opnå virksomhedens mål.

IT-kompetencer

Du har erfaring med flere ERP-systemer

Erfaring & uddannelse

HD, cand.merc. eller tilsvarende

Sprog

Skandinavisk og lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3753
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Aarhus
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk