Proselection

T:  7022 7079

Procesorienteret controllermed ledelsespotentiale søges til vækstende konsulentvirksomhed i København

Procesorienteret controller med ledelsespotentiale søges til vækstende konsulentvirksomhed i København

Beskrivelse

Går du med en drøm om at blive leder og samtidig have det fulde ansvar for regnskaberne? Trives du i et uformelt og dynamisk miljø? Så er denne stilling noget for dig.

Som controller vil du spille en helt central rolle i virksomheden, idet du vil have det overordnede ansvar for virksomhedens bogholderi og processerne heri. Du får ansvaret for den daglige ledelse af virksomhedens bogholder og projektassistent, som sammen med dig udgør finansafdelingen. Du vil få en afvekslende hverdag med alsidige arbejdsopgaver, som du selvstændigt vil varetage, mens du vil have et tæt samarbejde med virksomhedens COO, som bliver din sparringspartner. Du vil mærke, at virksomheden er præget af en holdånd, hvor man hjælper og lytter til hinanden. Det betyder også, at du vil få stor medindflydelse i planlægningen af den fremadrettede strategi. For den ambitiøse kandidat indebærer stillingen endvidere yderst gode og spændende udviklingsmuligheder. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indebære:

Arbejdsopgaver

  • Have det overordnede ansvar for virksomhedens bogholderi og regnskaber
  • Varetage den daglige ledelse af to medarbejdere
  • Controlling
  • Månedsrapporteringer
  • Årsregnskab
  • Afstemninger
  • Læse og godkende leverandør- og ansættelseskontrakter
  • Agere backup for virksomhedens bogholder
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en vækstende konsulentvirksomhed beliggende centralt i København med let adgang til diverse offentlige transportmidler. Virksomheden beskæftiger 26 dedikerede medarbejdere og er en international virksomhed med medarbejdere i flere andre lande. Det er derfor nødvendigt, at du kan begå dig på engelsk både skriftligt og mundtligt. Virksomheden er præget af et uformelt, dynamisk miljø, hvor det vægtes højt, at man hjælper hinanden. Der tilbydes gode personaleforhold i virksomheden, bl.a. i form af sundhedsforsikring, pensionsordning, fleksible arbejdstider og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er procesorienteret og god til at bevare overblikket selv i travlere perioder. Du tager ansvar for dine områder og trives med selvstændigt at løse dine arbejdsopgaver. Samtidig er du samarbejdsvillig, har gode interpersonelle kompetencer og hjælper til, hvor der er behov. Du kan navigere i en international virksomhed, hvor der sættes pris på diversitet.

IT-kompetencer

Du har gode IT-kompetencer. Erfaring med Economics og TimeLog er en fordel, men ikke et krav.

Erfaring & uddannelse

Erfaring fra en lignende stilling er en fordel, men ikke et krav. Erfaring er vigtigere end uddannelse.

Sprog

Dansk og engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesserede i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3924
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk