Proselection

T:  7022 7079

Regnskabschef søgestil dansk afdeling af stor international koncern i København

Regnskabschef søges til dansk afdeling af stor international koncern i København

Beskrivelse

Som Regnskabschef får du ansvaret for den danske regnskabsfunktion med faglig reference til koncernens europæiske controller. Du bliver således ansvarlig for det danske regnskab både i forhold til rapportering og overfor revisor og myndigheder. I afdelingen arbejder to erfarne regnskabsmedarbejdere, som du får ledelsen af. Herudover vil du også arbejde sammen med en Finance Business Partner, der er ansvarlig for det danske selskab. I stillingen er der gode muligheder arbejder med processer og systemer. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Ledelse af to medarbejdere
  • Månedsrapportering
  • Kvartalsrapporteringer
  • Analyser
  • Controlling
  • Moms
  • Compliance
  • Kontakt til revisor
  • Årsafslutning
  • Optimering af processer og systemer
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret virksomhed, der er en af verdens førende leverandører af konsulentydelser. Virksomheden er en del af en stor britisk koncern med mere end 30.000 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab er beliggende i København og beskæftiger ca. 80 medarbejdere, der arbejder i et uformelt miljø. Fra virksomhedens side lægges der vægt på gode personaleforhold, fleksible arbejdstider og sundhedsforsikring.

Personlige kompetencer

Som person er du samarbejdsorienteret og god til at kommunikere både internt i afdelingen og ud i organisationen. Du er praktisk i din tilgang til opgaverne og kan tage hånd om både små som store opgaver. Du trives med at have en bred palette af opgaver, som spænder fra operationelle til mere strategiske opgaver. Du er kvalitetsbevidst og formår via en struktureret og analytisk tilgang at håndtere opgaver i en international virksomhed, hvor der er krav til deadlines og kvalitet. Sidst, men ikke mindst, er du nytænkende og udviklingsorienteret, men samtidig med en god forståelse for de allerede eksisterende processer og retningslinjer.

IT-kompetencer

Du har solide IT-kompetencer

Erfaring & uddannelse

Cand.merc.aud., HD-R eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling i en international virksomhed.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Helene Holst Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV på engelsk, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3869
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk