Proselection

T:  7022 7079

Regnskabschef søgestil international designvirksomhed i København

Regnskabschef søges til international designvirksomhed i København

Beskrivelse

Som regnskabschef bliver du virksomhedens samlende figur i forhold til regnskab og regnskabsaflæggelse. I økonomifunktionen arbejder to medarbejdere med de daglige opgaver, hvorfor du vil koncentrere dig om tungere opgaver der sikrer, at du kan lave månedsrapporteringen og årsafslutningen korrekt. Du vil arbejde tæt sammen med virksomhedens CFO, hvis fokus er på forretningsudvikling og strategi. Stillingen er nyoprettet, og der er derfor gode mulighed for at sætte dit præg på processer og arbejdsgange samt med gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt i stillingen. Du vil varetage opgaver af nedenstående karakter.

Arbejdsopgaver

 • Ledelse af to regnskabsmedarbejdere
 • Månedsafslutning
 • Månedsrapportering
 • Budget og budgetopfølgning
 • Forecast
 • Cash management
 • Moms
 • Indberetninger til offentlige myndigheder
 • Årsafslutning
 • Kontakt til revisor
 • Sparringspartner for CFO og lokal ledelse i Danmark
 • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Virksomheden er en dansk design virksomhed, der blev stiftet i 2016, og har i dag udviklet sig til en international virksomhed med salg af sine produkter over hele verden. Bag virksomheden står de oprindelige stiftere og en gruppe internationale investorer. Virksomheden er i hastig vækst og forventer over de kommende år at vokse markant både i forhold til omsætning og indtjening. Virksomheden er bl.a. ved at åbne datterselskaber og styrke produktionen. Der er derfor tale om en særdeles spændende virksomhed, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. På hovedkontoret i det centrale København arbejder 30 medarbejdere i uformelt og dynamisk miljø.

Personlige kompetencer

Du har en frisk og positiv indstilling til hverdagen samt arbejder grundigt og kvalitetsorienteret med dine arbejdsopgaver. Som person er du imødekommende, ambitiøs og har gode samarbejdsevner. Derudover er du analytisk stærk og er i stand til at håndtere kompleksitet uden at miste overblikket. Du forstår at tage ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og kvalitet står i højsædet.

IT-kompetencer

Du har flair for IT og solid erfaring med Excel

Uddannelse & Erfaring

HD-R eller Cand.merc. Herudover er du revisor i et større revisionshus og ønsker at skifte til den anden side bordet. Alternativt har du erfaring som økonomikonsulent eller controller og ønsker en stilling med større ansvar.

Sprog

Dansk samt engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3772
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk