Proselection

T:  7022 7079

Regnskabschef søgestil internationalt fokuseret, velkonsolideret livsstilsvirksomhed beliggende i København

Regnskabschef søges til internationalt fokuseret, velkonsolideret livsstilsvirksomhed beliggende i København

 

Beskrivelse

Du vil i et tæt samarbejde og med reference til CFO udgøre og blive ansvarlig for virksomhedens regnskabsafdeling. Du doserer arbejdsopgaverne, og du sørger for, at opgaverne bliver løst til tiden i den forventede kvalitet. Du vil få en forholdsvis stor kontaktflade til virksomhedens øvrige afdelinger og dine opgaver vil ligge inden for følgende områder.

Arbejdsopgaver  

 • Ledelse
 • Rapportering
 • Årsafslutning
 • Analyser
 • Budgetter
 • Forecast
 • Optimering af processer
 • Sikring af bogføring
 • Sikring af løn
 • Sikring af afstemninger
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en fremadstormende, vækstende internationalt fokuseret livstilsvirksomhed, der leverer produkter til hele hjemmet. Virksomheden har etableret en kontrolleret professionelt funderet vækststrategi, der har løftet kendskabsgraden på det internationale marked mærkbart.

Personlige kompetencer

Du er fagligt stærk, topmotiveret og proaktiv. Du tænker ud af boksen uden at miste fokus. Du er omhyggelig og struktureret, og finder en tryghed i at levere et kvalitetssikkert produkt til tiden. Du har overblikket, du forstår at dosere arbejdsopgavern, og du har en motiverende og drivende stil, der skaber den rette holdånd. Du fungerer godt i rollen som en faglig stærk sparringspartner inden for dit fagområde. 

IT-kompetencer

Business Central, Excel

Uddannelse

HD-R

Sprog

Dansk + Engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3712
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København K.
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk