Proselection

T:  7022 7079

Regnskabschef/controller søgestil solid indkøbskæde med hovedkontor i det vestlige Aarhus

Regnskabschef/controller søges til solid indkøbskæde med hovedkontor i det vestlige Aarhus

Beskrivelse

Du bliver en del af en økonomifunktion, som udover dig består af to bogholdere og en CFO. Du vil i din dagligdag have det faglige ansvar for de to bogholdere, som begge er erfarne medarbejdere. Du vil i starten tage del i det daglige bogholderi, men på sigt vil dine primære opgaver være koncentreret omkring tungere regnskabsopgaver, samt løbende at optimere og effektivisere processer og systemer. Du vil referere direkte til virksomhedens CFO. Dine opgaver vil primært være:

Arbejdsopgaver

 • Daglig ledelse af 2 bogholdere
 • Finans
 • Afstemninger
 • Periodiseringer
 • Hensættelser
 • Månedsrapportering
 • Moms
 • Årsafslutning herunder kontakt til revisor
 • Budgetudarbejdelse
 • Medlemsadministration
 • Optimering af processer og systemer
 • Implementering af relevante kontroller
 • Backup for medarbejdere i afdelingen
 • Vedligeholdelse og udbygning af BI-system
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret frivillig kæde, som repræsenterer ca. 60 butikker rundt omkring i Danmark. På hovedkontoret i det vestlige Aarhus arbejder godt 25 medarbejdere i et uformelt og stabilt miljø med fokus på at yde den absolut bedste service til kædens medlemmerne. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med pension, sundhedsforsikring, frokostordning og sociale arrangementer.    

Personlige kompetencer

Du har overblik over hele bogholderiet, og kan selv tage hånd om de daglige bogholderi-opgaver. Som person er du samarbejdsorienteret og god til at kommunikere både internt i afdelingen og ud i organisationen. Du er praktisk i din tilgang til opgaverne og kan tage hånd om både små som store opgaver. Du er kvalitetsbevidst og formår via af en struktureret og analytisk tilgang at håndtere opgaver i en virksomhed, hvor der er krav til deadlines og kvalitet. Sidst, men ikke mindst, er du nytænkende og udviklingsorienteret, men samtidig med en god forståelse for de allerede eksisterende processer og retningslinjer.

IT-kompetencer

Gerne erfaring med Navision 

Uddannelse og erfaring

Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog

Dansk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen og Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3459
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Aarhus
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk