Proselection

T:  7022 7079

Regnskabsstærk Teamledersøges til velkonsolideret boligadministrationsselskab i Høje Taastrup

Regnskabsstærk Teamleder søges til velkonsolideret boligadministrationsselskab i Høje Taastrup

Beskrivelse

Motiveres du af at spille andre gode og samtidig er ledertypen, der selv kan tage fat om opgaverne, når det er nødvendigt? Har du lyst til at arbejde i et kompetent og forretningsorienteret team, der er kendt for både at skabe gode resultater og have det sjovt sammen? Så læs videre her.

Som Teamleder bliver du spillende træner for dit team, som primært varetager debitor-, kreditor- og finansopgaver samt forbrugsregnskaber. Du sikrer, at opgaverne løses til aftalt tid, kvalitet og resultat, og at kunderne serviceres bedst muligt. Du bliver en del af en større økonomiafdeling med 40 medarbejdere, hvor der lægges stor vægt på samarbejde og sparring. Afdelingen varetager økonomistyringen for 100 boligselskaber og deres underliggende afdelinger i hele landet. Du vil referere til boligadministrationsselskabets økonomichef. Arbejdet foregår i et uformelt og behageligt miljø. Stillingen er på 37 timer inkl. frokost.

Arbejdsopgaver

  • Daglig ledelse af teamet, som består af 10 regnskabsmedarbejdere
  • Coaching af teamet med fokus på både faglig og personlig udvikling
  • Planlægning, strukturering og kvalitetssikring af teamets opgaver
  • Koordinering og planlægning på tværs af teams
  • Deltagelse i teamets opgaver, herunder elektronisk fakturahåndtering, forbrugsregnskaber, inkassobehandling og digitalisering af teamets processer
  • Optimering af processer og systemer
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om et solidt boligadministrationsselskab, som beskæftiger samlet 600 medarbejdere. På hovedkontoret i Høje Taastrup har du 130 kolleger i det daglige. Virksomheden går op i moderne arbejdsprocesser og bæredygtig ledelse. Derudover er der en professionel og afslappet atmosfære. Der tilbyder attraktive medarbejdergoder i form af pensionsordning, sundhedssikring, frokostordning, betalt frokostpause og personaleforeninger. 

Personlige kompetencer

Du har en frisk og positiv indstilling til hverdagen, og arbejder grundigt og kvalitetsorienteret med dine arbejdsopgaver. Som person er du imødekommende, ambitiøs og har gode samarbejdsevner. Derudover er du analytisk stærk og er i stand til at håndtere kompleksitet uden at miste overblikket. Du forstår at tage ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og kvalitet står i højsædet.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse

Du har flere års erfaring som leder inden for regnskab og økonomi. Alternativt har du ingen ledererfaring, men god faglig ballast og et stort ønske om at blive leder

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Kristine Lorentzen & Søren Christiansen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3895
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Høje Taastrup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk