Proselection

T:  7022 7079

Skarp AccountingManager søges til international virksomhed i vækst beliggende i København

Skarp Accounting Manager søges til international virksomhed i vækst beliggende i København

Beskrivelse

Elsker du tal, ledelse og procesarbejde? Og kunne du være interesseret i at blive del af en markedsledende virksomhed i vækst, hvor tempoet er højt og samarbejdet er godt? Så læs videre om stillingen som Accounting Manager.

Som Accounting Manager vil du få ansvaret for den danske regnskabsafdeling på fem dygtige regnskabsmedarbejdere. Sammen skal I sikre håndtering af regnskabet for det danske moderselskab, herunder sikre optimering af virksomhedens regnskabsprocesser på tværs af virksomhedens udenlandske afdelinger. Det er derfor væsentligt, at du er en operationel profil, som også er hands-on i hverdagens opgaveløsning. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling i stillingen samt at have en sjov hverdag med dedikerede kolleger. Dine opgaver omfatter:

Arbejdsopgaver

  • Ledelse af fem medarbejdere
  • Levering af færdige månedsbalancer til konsolidering
  • Driftsansvar for funktionen, godkendelser og faglig sparring 
  • Controlling og kvalitetssikring
  • Forberedelse af materiale til revisionen
  • Udvikling og optimering af accounting-processer
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Virksomheden er en handelsvirksomhed som udvikler, designer og sælger innovative IT-produkter og er stiftet i Danmark i 2001. Virksomheden har i dag selskaber i Europa, USA og Asien og oplever en høj vækst, som vil fortsætte i den kommende årrække. Virksomheden beskæftiger ca. 350 medarbejdere globalt og har ca. 45 medarbejdere på hovedkontoret i Danmark. På det danske hovedkontor hersker der en uformel, professionel og humoristisk tone i hverdagen. Virksomheden tilbyder gode ansættelsesforhold herunder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning.

Personlige kompetencer

Du er fagligt stærk indenfor regnskab og ledelse og har erfaring fra en lignende stilling. Du har et godt overblik, høj arbejdskapacitet og gode samarbejdsevner. Din arbejdsform er proaktiv, engageret og du finder det motiverende at være med til at styrke og opbygge processer. Overfor dit team er du støttende og delegerende.

IT-kompetencer

Du er fortrolig med ERP-systemer og behersker Excel på højt niveau

Erfaring & Uddannelse

HD-R eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling

Sprog

Dansk og engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3811
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk