Proselection

T:  7022 7079

Stærk operationelog ledelseserfaren Regnskabschef søges til vækstende virksomhed i Tappernøje

Stærk operationel og ledelseserfaren Regnskabschef søges til vækstende virksomhed i Tappernøje

 

Beskrivelse

Med reference til virksomhedens CFO og med ansvar for tre medarbejdere, bliver du et stærkt operationelt bidrag til en kompetent og fagligt stærk økonomiafdeling. Du bliver en nøglefigur og et naturligt omdrejningspunkt i afdelingen, hvor det forventes, at du kan dosere og vurdere virksomhedens ressourcer og kompetencer i forhold til virksomhedens behov. Dine opgaver ligger inden for følgende områder.

Arbejdsopgaver  

  • Månedsrapportering
  • Likviditetsstyring
  • Budgetudarbejdelse
  • Årsregnskab
  • Ledelse
  • Valutastyring
  • Analyser
  • Lønbehandling
  • Optimere processer
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en spændende og kompleks handels, service og produktionsvirksomhed, der opererer inden for et nichesegment, hvor man har mere end godt fat. Man er i en balanceret vækstfase, der er motiveret og reel, og man har absolut en adfærd, der antyder, at medarbejderne er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer

Du er en solid, godt kommunikerende, fagligt stærk personlighed, der brænder igennem på flere niveauer. Du trives i den udførende, doserende og optimerende rolle, hvor du er ansvarlig for afdelingens præstationer. Du trives i en balanceret vækstfokuseret virksomhed, der stiller krav og som samtidig giver plads til, at du sætter dit aftryk. Du befinder dig godt i orkanens øje.

IT-kompetencer

Navision, Excel

Uddannelse

HD-R eller tilsvarende

Sprog

Engelsk er et krav

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene Holst Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3882
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Tappernøje
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk