Proselection

T:  7022 7079

Stærk regnskabschefsøges til produktionsvirksomhed beliggende i Aarhus-området

Stærk regnskabschef søges til produktionsvirksomhed beliggende i Aarhus-området

Beskrivelse

Har du erfaring med personaleansvar? Trives du i operationel rolle, hvor du skal sikre, at processer og systemer virker optimalt? Søger du en arbejdsplads, som har fokus på udvikling af sine medarbejdere? Så er denne stilling noget for dig.

Som regnskabschef får du en central rolle i at sikre, at koncernens regnskaber stemmer samt processerne virker optimalt. Du vil få ansvaret for økonomiafdelingens to bogholdere og arbejde tæt sammen med CFO’en. Du vil bl.a. stå for koncernregnskaber, budgetter, likviditetsanalyser og have kontakt til virksomhedens to datterselskaber.

Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Ledelsesansvar to bogholdere
  • Måneds- og årsregnskab
  • Koncernregnskab
  • Budgetter
  • Omkostningsopfølgning
  • Likviditetsanalyser
  • Kontakt til virksomhedens datterselskaber
  • Sikre at systemer og processer virker optimalt
  • Ad hoc 

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret produktionsvirksomhed, der er en af Nordeuropas førende inden for sit felt. Udover moderselskabet består virksomheden af to datterselskaber beliggende uden for Danmark. Virksomheden er på en spændende rejse med fokus på vækst, kompetenceløft af medarbejdere og digitalisering. Du vil få din daglige gang på hovedkontoret i Aarhus-området. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold i form af pension, sundhedsforsikring og fleksibilitet.  

Personlige kompetencer

Du er imødekommende og god til at kommunikere med mange interne aktører samt kolleger på tværs af afdelinger. Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved, hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du udadvendt og engageret i din arbejdsplads.

IT-kompetencer

Du har solide IT-kompetencer.

Erfaring & uddannelse

Du har gerne en HD-R, cand.merc. eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3970
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Aarhus-området
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk