Proselection

T:  7022 7079

Struktureret Økonomichefmed hands-on tilgang søges til ambitiøs vækstvirksomhed i Hellerup

Struktureret Økonomichef med hands-on tilgang søges til ambitiøs vækstvirksomhed i Hellerup

Beskrivelse

Drømmer du om en central rolle i et væksteventyr? Har du en operationel tilgang? Og vil du skabe rammerne fra bunden? Så læs videre nedenfor!

I en nyetableret rolle som en meget operationel Økonomichef, bliver det din opgave at skabe og drive den regnskabsmæssige administration og struktur. Med en direkte reference til virksomhedens CEO og en dotted-line til COO, får du ansvaret for at trække eksisterende administrative regnskabsopgaver ind fra eksterne aktører. Du får også ansvaret for at etablere de skabeloner og processer, som afdelingen skal fungere i. Du får stor medbestemmelse i forhold til at identificere behovet for ressourcer og sætte det fremtidige team i afdelingen.

Arbejdsopgaver

 • Etablering af regnskabsafdeling
 • Udarbejdelse af alle operative skabeloner – budget, forecasting, cash-flow etc.
 • Finans/debitor/kreditorstyring
 • Løn
 • Moms
 • Analyser
 • Rapportering
 • Etablere og optimere processer
 • Daglig sparring til ledelsen
 • Budget og forecasting arbejde i samarbejd med respektive ledelse team
 • Kontakt til bank/forsikring/revision
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Der er her tale om en virksomhed, der er en del af et større veletableret selskab, hvor forretningsmodellen er udlejning af beboelse i Sverige, Finland og Danmark. Virksomheden tilbyder enheder, der hverken er lejligheder eller hoteller, men den bedste kombination af begge – et unikt microliving koncept. Virksomheden administrerer for indeværende en selskabsstruktur indeholdende ti selskaber med samlet set 2000 enheder. Projektet ventes at have en levetid på tre til fem år, inden det forventes solgt.

Personlige kompetencer

Du er fagligt stærk og operationel, og har fingrene nede i tallene. Du er udviklingsorienteret og struktureret, og du har ideelt set erfaring med at bygge en regnskabsadministration fra bunden af. Du brænder for at være med i et team hvor nytænkning, iværksætterånd og passion for dit arbejde er i fokus. Du formår at sætte afdelingen op, så der administrativt skabes et overblik samtidig med, at du giver en solid professionel sparring på tallene til den økonomiinteresserede ledelse. Du fungerer godt i den operationelle rolle i en mindre virksomhed med professionelle interessenter.

IT-kompetencer

Business Central, Excel

Uddannelse

HD-R eller tilsvarende.

Sprog

Engelsk er et krav.

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Mads Skjærlund

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3824
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Hellerup
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk