Proselection

T:  7022 7079

Udviklingsorienteret ogoperationel Finance Manager søges til international konsulentvirksomhed beliggende i København

Udviklingsorienteret og operationel Finance Manager søges til international konsulentvirksomhed beliggende i København

Beskrivelse

Vil du stå i spidsen for at etablere økonomifunktionen i en international konsulentvirksomhed? Trives du i en omskiftelig hverdag, hvor du møder spændende udfordringer? Så er denne stilling noget for dig.

Som Finance Manager får du en unik mulighed for at opbygge og udvikle den danske økonomifunktion, og du vil allerede fra dag et få ansvar og indflydelse på forretningen. Du kommer ikke til at mangle kompetente ressourcer og sparringspartnere, da du bliver en del af et større europæisk netværk af økonomiprofessionelle, som du kan trække på i din hverdag. Som Finance Manager får du en særdeles alsidig hverdag med både driftsmæssige og udviklingsorienterede arbejdsopgaver, og du får stor mulighed for selv at præge stillingen, som tilmed indebærer spændende udviklingsmuligheder. Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Ansvar for etablering, udvikling og ledelse af økonomifunktionen
  • Ledelsesrapportering, forecasting og performanceanalyse
  • Controlling
  • Optimeringsprojekter, f.eks. implementering af økonomisystemer
  • Måneds- og årsregnskab
  • Agere business partner for ledere og partnere
  • Compliance
  • Working capital management
  • Ad. hoc

Om virksomheden

Du bliver en del af en spændende konsulentvirksomhed i udvikling, som pt. har ca. 70 ansatte fordelt på kontorer i Danmark, Norge og Tyskland. Virksomheden har store vækstambitioner og planer om at åbne i flere lande i indeværende år. Virksomheden ejes af en global konsulentvirksomhed med mere end 4.200 medarbejdere på verdensplan. Som Finance Manager bliver du en del af et åbent, dynamisk og humoristisk miljø, hvor samarbejde og hjælpsomhed vægtes højt. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold med pension, sundhedsforsikring, fleksible arbejdstider og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Som person trives du med at arbejde selvstændigt, mens du samtidig formår at opbygge stærke relationer på tværs af funktioner. Du besidder en god tal- og forretningsforståelse, som gør dig til en værdifuld sparringspartner for forretningen. Derudover har du et godt overblik, som gør dig i stand til at håndtere mange forskelligartede opgaver. Du er en motiveret team-player, som trives i et internationalt team og sætter pris på diversitet. Endvidere er du diplomatisk, konstruktiv og sætter en ære i at hjælpe til, hvor der er behov.

IT-kompetencer

Du har solide IT-kompetencer. Du har gerne erfaring med SAP og Navision, men det er ikke et krav.

Erfaring & uddannelse

HD-R, cand.merc.aud. eller tilsvarende. Du har gerne erfaring fra en lignende stilling, men det er ikke et krav.

Sprog

Engelsk i skrift og tale. Kendskab til svensk og norsk er en fordel, men ikke et krav.

Kontaktpersoner

Helene H. Vestergaard og Camilla Tang

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et engelsk CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3928
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk