Proselection

T:  7022 7079

Udviklingsorienteret ogoperationel Finance Manager søges til international virksomhed beliggende i Nordsjælland

Udviklingsorienteret og operationel Finance Manager søges til international virksomhed beliggende i Nordsjælland

Beskrivelse

Trives du i en international virksomhed, hvor en dag ikke er den samme? Driver det dig at være en del af et internationalt fokuseret samarbejde? Så er denne stilling noget for dig.

Som Finance Manager vil du blive en del af en spændende og kreativ global virksomhed. Din væsentligste opgave vil være at styrke og optimere procedurer i økonomiafdelingen. Derudover vil du lede økonomifunktionens to medarbejdere. Endvidere vil du rapportere til koncernens økonomichef, som har hovedsæde i Italien. Du vil få en særdeles alsidig arbejdsdag beståede af både driftsmæssige og udviklingsorienterede opgaver. Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Fagligt ansvar for afdelingens to medarbejdere
  • Måneds-, kvartals- og årsregnskab
  • Budgetter og forecasts
  • Oplæg og sparring med interessenter
  • Intercompany
  • Supporterer HR med løn
  • Ansvarlig for kredithåndtering
  • Ad hoc
  • Om virksomheden

Der er her tale om en dynamisk japansk ejet virksomhed, hvor man i respekt for hinandens kompetencer og ressourcer får de bedste ud af en hektisk hverdag. Virksomheden beskæftiger i alt 27 medarbejdere fordelt på kontorer i Rusland, Ungarn og Danmark.  Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med pension, sundhedsforsikring, frokostordning, bonus og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer

Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger til disse. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads.

IT-kompetencer

Du har solide IT-kompetencer. Gerne erfaring med SAP. 

Erfaring & uddannelse

HD-R, cand.merc. eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene Holst Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3891
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / Nordsjælland
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk