Proselection

T:  7022 7079

Udviklingsorienteret ogoperationel regnskabschef søges til organisation beliggende i København

Udviklingsorienteret og operationel regnskabschef søges til organisation beliggende i København

Beskrivelse

Vil du stå i spidsen for den samlede økonomifunktion? Kan du lide at få fingrene ned i tallene? Så er denne stilling noget for dig.

Som regnskabschef vil du varetage organisationens daglige økonomifunktion med reference til organisationens direktør og vil indgå i et tæt samspil med ledergruppen. Du får et selvstændigt ansvar fra dag et og vil i samarbejde med organisationens ledelse være ansvarlig for at lede og udvikle organisationens økonomifunktion. Endvidere vil du få fagligt ansvar for økonomifunktionens to medarbejdere og vil agere spillende træner i hverdagen. Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

 • Fagligt ansvar for afdelingens to medarbejdere
 • Udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsrapporter
 • Udarbejdelse af budgetter og løbende budgetopfølgning
 • Kontakt til banker, revisorer og finansielle partnere
 • Afregning af månedslønninger m.v.
 • Ansvarlig for personaleadministration, ferie m.v.
 • Ansvarlig for forbundets IT-leverandør
 • Ansvarlig for drift og vedligeholdelse af organisationens domicil, eks. trykkeri, kantine m.v.
 • Administration af skat, moms og afgifter
 • Lettere statistiske opgaver og anden ledelsesrapportering
 • Økonomisk rapportering til hovedbestyrelsen
 • Ad hoc 

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret organisation, der beskæftiger 42 ansatte. Organisationen har eksisteret siden 1923 og repræsenterer 8.500 medlemmer på landsplan. I organisationen arbejder man på at yde den absolut bedste service til organisationens medlemmer. Du bliver en del af en uhøjtidelig arbejdsplads med god stemning og masser af mening. Endvidere er der gode muligheder for at udvikle dig personligt og professionelt. Fra organisationens side tilbydes gode personaleforhold med pension, syv ferieuger, god kantineordning, massageordning og mange sociale arrangementer. 

Personlige kompetencer

Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger til disse. Du kan lide at få fingrene ned i stoffet, men er også interesseret i at optimere og udvikle processer samt indkøb m.v. Som person er behagelig og samarbejdsorienteret, der er god til at kommunikere i et klart sprog. Endvidere er du struktureret og har overblik. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat.

IT-kompetencer

Du har solide IT-kompetencer

Erfaring & uddannelse

Gerne Merkonom, HD-R eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3866
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk