Proselection

T:  7022 7079

Udviklingsorienteret ogoperationel regnskabschef søges til spændende nonprofitorganisation beliggende i København  

Udviklingsorienteret og operationel regnskabschef søges til spændende nonprofitorganisation beliggende i København  

Beskrivelse

Til et spændende administrationsfælleskab, der servicerer en række nonprofitorganisationer, vil din væsentligste opgave som regnskabschef være at styrke, optimere og professionalisere økonomifunktionen. Du har en stærk sparringspartner i organisations administrationschef, som du får et tæt samarbejde med. Du vil få en særdeles alsidig arbejdsdag beståede af både driftsmæssige og udviklingsorienterede opgaver, hvor du vil få stor mulighed for at præge økonomifunktionen i denne organisation. Blandt andet vil du få ansvaret for at opbygge ledelsesrapportering og økonomistyring. Endvidere vil du få fagligt ansvar for organisationens økonomiteam bestående af fem medarbejdere, hvor du skal sikre, at der arbejdes efter de mest optimale processer. Stillingen er 37 timer inklusiv frokost. Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

 • Fagligt ansvar for afdelingens fem medarbejdere
 • Optimering af forretningsgange og processer
 • Opbygning af ledelsesrapportering
 • Likviditetsstyring
 • Måneds- og årsregnskab
 • Budgetter og forecasts
 • Nøgletal
 • Projektregnskaber
 • Oplæg og sparring med interessenter
 • Opbygning af BI-system
 • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om et veletableret administrationsfælleskab, der beskæftiger godt 15 medarbejdere. Administrationsfælleskabet har eksisteret i mere end 10 år og repræsenterer på landsplan 36.000 frivillige og medlemmer. I administrationsfælleskabet arbejder man på at yde den absolut bedste service til medlemmerne i form af foreningsadministration, økonomi, drift, it, medlemsservice mv. Fra organisationens side tilbydes gode personaleforhold med betalt frokost, pension, sundhedsforsikring, frokostordning og sociale arrangementer.  

Personlige kompetencer

Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger til disse. Du er initiativrig og trives i en dagligdag, der til tider kan være hektisk, hvorfor du ligeledes er omstillingsparat. Som person er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads. Du formår at tale med alle og på en diplomatisk måde rådgive frivillige på bedste vis.

IT-kompetencer

Du har solide IT kompetencer

Erfaring & uddannelse

Merkonom, HD-R, cand.merc. eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog

Dansk i skrift og tale            

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Tilbage ]

Job ID / 3521
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk