Proselection

T:  7022 7079

Vil dumed på turen? Finance Manager søges til Mate.Bike i København

Vil du med på turen? Finance Manager søges til Mate.Bike i København

Beskrivelse

Som Finance Manager bliver du virksomhedens samlende figur i forhold til regnskab og regnskabsaflæggelse. I økonomifunktionen arbejder to medarbejdere med de daglige opgaver, hvorfor du vil koncentrere dig om tungere opgaver der sikrer, at du kan lave månedsrapporteringen og årsafslutningen korrekt. Du vil arbejde tæt sammen med virksomhedens CFO, hvis fokus er på forretningsudvikling og strategi. Stillingen er nyoprettet, og der er derfor gode mulighed for at sætte dit præg på processer og arbejdsgange samt med gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt i stillingen. Du vil varetage opgaver af nedenstående karakter.

Arbejdsopgaver

 • Ledelse af to regnskabsmedarbejdere
 • Månedsafslutning
 • Månedsrapportering
 • Budget og budgetopfølgning
 • Forecast
 • Cash management
 • Moms
 • Indberetninger til offentlige myndigheder
 • Årsafslutning
 • Kontakt til revisor
 • Sparringspartner for CFO og lokal ledelse i Danmark
 • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Mate.Bike, der blev stiftet i 2016, har i dag udviklet sig til en international virksomhed med salg af elcykler over hele verden. Bag virksomheden står de oprindelige stiftere og en gruppe internationale investorer. Virksomheden er i hastig vækst og forventer over de kommende år at vokse markant både i forhold til omsætning og indtjening. Mate.Bike er bl.a. ved at åbne datterselskaber og styrke produktionen. Der er derfor tale om en særdeles spændende virksomhed, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. På hovedkontoret i det centrale København arbejder 30 medarbejdere i uformelt og dynamisk miljø.

Personlige kompetencer

Du har en frisk og positiv indstilling til hverdagen samt arbejder grundigt og kvalitetsorienteret med dine arbejdsopgaver. Som person er du imødekommende, ambitiøs og har gode samarbejdsevner. Derudover er du analytisk stærk og er i stand til at håndtere kompleksitet uden at miste overblikket. Du forstår at tage ansvar for dine opgaver og evner at holde fokus på detaljen. Derudover formår du at arbejde målrettet og struktureret i et arbejdsmiljø, hvor samarbejde og kvalitet står i højsædet.

IT-kompetencer

Du har flair for IT og solid erfaring med Excel

Uddannelse & Erfaring

HD-R eller Cand.merc. Herudover er du revisor i et større revisionshus og ønsker at skifte til den anden side bordet. Alternativt har du erfaring som økonomikonsulent eller controller og ønsker en stilling med større ansvar.

Sprog

Dansk samt engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren B. Christiansen & Helene Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 3694
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Hurtigst muligt

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk