Proselection

T:  7022 7079

ProSelections kvalitetssikring

Hos ProSelection arbejder vi alle ud fra samme politikker, arbejdsgange og handlingsplaner. Derfor gennemgår alle nye medarbejdere et introduktionsforløb, der bliver fulgt op af løbende uddannelse. For at sikre et ensrettet og højt serviceniveau, arbejder vi ud fra et fast koncept, som er beskrevet i vores procesmanual. I procesmanualen beskrives blandt andet retningslinjer vedr. etik og procedurer for kandidat, kunde og ordrehåndtering. Vores procesmanual bliver til stadighed opdateret med evalueringer fra kunder, kandidater og eksterne konsulenter.

Medarbejdernes erfaring og uddannelse

Vi ved, hvor vigtig rekruttering af en ny medarbejder er for en virksomhed. Rekrutteringen skal derfor forestås af professionelle. Derfor kræves der som minimum flere års rekrutteringserfaring inden for regnskab og økonomi for at blive ansat i ProSelection. Nyansatte i ProSelection gennemgår et introduktionsforløb, som fører den nye medarbejder ind i vores processer. På denne baggrund kan den nyansatte levere den samme høje kvalitet, som de øvrige medarbejdere. Derudover tilrettelægges et efteruddannelsesforløb inden for regnskab og økonomi, så vedkommende kan nå samme høje uddannelsesniveau, som de øvrige medarbejdere.

Alle medarbejdere i ProSelection skal som minimum have en lang videregående uddannelse. Derudover gennemgår alle medarbejdere løbende kurser inden for regnskab og økonomi, samt HR og personalejura. Dette giver en sikkerhed for, at vores medarbejdere til stadighed er i stand til at fungere som kompetente samarbejdspartnere for virksomheder og organisationer af hvilken som helst type og størrelse.

Kunden i centrum

Vores primære kvalitetsparameter er kundetilfredshed. Derfor er dialog med vores kunder det vigtigste værktøj til at sikre vores høje kvalitet. Vi sørger løbende for at være i dialog med hver enkelt kunde og sætte dennes behov i centrum.

Tæt dialog med vores kunder er vores mulighed for at evaluere os selv i rekrutteringsforløbene. Dermed er vi i stand til at skabe den bedst mulige kontrol af vores fremtidige aktiviteter. Hos ProSelection drøfter vi løbende vores arbejdsmetoder og sikrer således, at vi konstant har det bedste fundament til at løse de mangeartede opgaver, vi bliver stillet overfor.

De bedste kandidater

Vi udbygger konstant Danmarks største kandidatdatabase inden for regnskab og økonomi ved hjælp af en bred vifte af markedsføringsværktøjer. Vi kan derfor levere markedets bedste kandidater og vikarer til alle typer af organisationer og til alle brancher. 

Alle kandidater, der er til interview hos ProSelection oplever den samme proces og behandling. Vi lægger vægt på at finde ud af præcis, hvordan hver enkelt kandidat er som person, og hvilke faglige kvalifikationer denne besidder. Alle kandidater gennemgår derfor et dybdegående interview og relevante regnskabstest, der præcist afdækker den funktion, kandidaten skal udføre. Vores interviewproces er udviklet i samarbejde med en ph.d i psykologi med speciale i personlighedspsykologi og bliver løbende opdateret både i forhold til spørgeteknikker og faglige test.

Kandidaternes mangfoldighed

Hvert år formidler ProSelection job til mange forskellige typer mennesker. Selv om de alle får job inden for regnskab og økonomi og mange har de samme uddannelser, er der naturligvis tale om vidt forskellige typer af mennesker. Vi sætter vores kandidater i højsædet og efterlever derfor altid gældende lovgivning vedrørende ligestilling/forskelsbehandling på arbejdsmarkedet. ProSelection arbejder altid med en meget høj etik, og det er vores mål, at alle kandidater oplever en høj grad af professionalisme i samarbejdet med os. Derfor giver vi eksempelvis alle kandidater en mundtlig tilbagemelding, når de har været præsenteret til en af vores stillinger.

”Vi kontaktede ProSelection, da vi stod overfor et generationsskifte i vores økonomifunktion og skulle til at ansætte en CFO, der skulle modernisere og styrke vores økonomistyring. Efter et møde med ProSelection overlod vi processen til dem, hvorefter de i løbet af kort tid fandt et spændende felt af meget kvalificerede kandidater. I løbet af få uger havde vi fået ansat vores nye CFO, som er faldet rigtig godt til i virksomheden.”

 

Carsten Abel, Adm. Direktør/Managing director,

DAL-BO A/S

 

” Vi har gennem otte år haft et glimrende samarbejde med Proselection i udvælgelsen af kvalificerede medarbejdere til vores økonomiafdeling. Det faldt os derfor naturligt at give dem ansvaret for, endnu engang, at finde vores nye CFO. Efter en kvalificeret og forholdsvis smidig proces har vi inden for en meget kort tidshorisont landet en aftale med vores nye CFO.”

 

CEO Henning Hess,

RIAS A/S

 

"Vi har brugt ProSelection til ansættelsen af hele vores finansteam. Vi startede samarbejdet, da vi havde brug for en Finance Manager. ProSelection var lyttende, spurgte godt ind til vores behov, og vi havde et absolut indtryk af, at det var vigtigt for dem at forstå vores virksomhed, kulturen og de behov stillingen indebar. Det resulterede i et professionelt forløb og i sidste ende den helt rigtige kandidat. Senere hyrede vi ligeså gennem ProSelection både en Finance Controller og en Finance Assistant, ligeså effektive, gode forløb der endte med to stærke og helt rigtige kandidater. Vi kan fra ARKK Copenhagens side varmt anbefale ProSelection og deres services."

 

Co-founder & CEO Thomas Refdahl

ARKK Copenhagen

 

”ProSelection har igennem et professionelt og diskret samarbejde hjulpet os med at finde vores nye teamleder til lønafdelingen. Vi har fået ansat en stærk medarbejder, som ikke bare er dygtig og omfavner alle aspekter af rollen, men også er én, som matcher vores virksomhed rigtig godt personligt.”

 

Økonomichef Niklas Nordkap

DUOS A/S

 

 

”ProSelection har hjulpet os med to rekrutteringer i en periode, hvor vi var knappe på ressourcer til at håndtere vores rekrutteringsbehov. Vi har været yderst glade og tilfredse med forløbet hos ProSelection, og har følt os godt og professionelt behandlet hele vejen igennem. ProSelection præsenterede os for så godt et felt af kvalificerede kandidater, at vi faktisk havde svært ved at vælge.  Nu sidder vi med to dygtige regnskabsmedarbejdere, som begge lever helt op til vores forventninger.”

 

Afdelingsleder Janne Frederiksen

Roskilde Tekniske Skole

 

”Efter en vellykket rekruttering nogle år tilbage

valgte vi igen at tage kontakt til ProSelection, da

vi stod med et behov for en ny Business Controller.

Processen forekom igen professionel og problemfri,

da vi fik præsenteret et hold af dygtige kandidater,

som alle var gode bud til stillingen. Vi fandt en

ny medarbejder, som nu er startet hos os, og vi er

meget tilfredse. ”

 

ØKONOMIDIREKTØR JOHN LARSEN

HOFFMANN A/S