Proselection

T:  7022 7079

ProSelections kvalitetssikring

Hos ProSelection arbejder vi alle ud fra samme politikker, arbejdsgange og handlingsplaner. Derfor gennemgår alle nye medarbejdere et introduktionsforløb, der bliver fulgt op af løbende uddannelse. For at sikre et ensrettet og højt serviceniveau, arbejder vi ud fra et fast koncept, som er beskrevet i vores procesmanual. I procesmanualen beskrives blandt andet retningslinjer vedr. etik og procedurer for kandidat, kunde og ordrehåndtering. Vores procesmanual bliver til stadighed opdateret med evalueringer fra kunder, kandidater og eksterne konsulenter.

Medarbejdernes erfaring og uddannelse

Vi ved, hvor vigtig rekruttering af en ny medarbejder er for en virksomhed. Rekrutteringen skal derfor forestås af professionelle. Derfor kræves der som minimum flere års rekrutteringserfaring inden for regnskab og økonomi for at blive ansat i ProSelection. Nyansatte i ProSelection gennemgår et introduktionsforløb, som fører den nye medarbejder ind i vores processer. På denne baggrund kan den nyansatte levere den samme høje kvalitet, som de øvrige medarbejdere. Derudover tilrettelægges et efteruddannelsesforløb inden for regnskab og økonomi, så vedkommende kan nå samme høje uddannelsesniveau, som de øvrige medarbejdere.

Alle medarbejdere i ProSelection skal som minimum have en lang videregående uddannelse. Derudover gennemgår alle medarbejdere løbende kurser inden for regnskab og økonomi, samt HR og personalejura. Dette giver en sikkerhed for, at vores medarbejdere til stadighed er i stand til at fungere som kompetente samarbejdspartnere for virksomheder og organisationer af hvilken som helst type og størrelse.

Kunden i centrum

Vores primære kvalitetsparameter er kundetilfredshed. Derfor er dialog med vores kunder det vigtigste værktøj til at sikre vores høje kvalitet. Vi sørger løbende for at være i dialog med hver enkelt kunde og sætte dennes behov i centrum.

Tæt dialog med vores kunder er vores mulighed for at evaluere os selv i rekrutteringsforløbene. Dermed er vi i stand til at skabe den bedst mulige kontrol af vores fremtidige aktiviteter. Hos ProSelection drøfter vi løbende vores arbejdsmetoder og sikrer således, at vi konstant har det bedste fundament til at løse de mangeartede opgaver, vi bliver stillet overfor.

De bedste kandidater

Vi udbygger konstant Danmarks største kandidatdatabase inden for regnskab og økonomi ved hjælp af en bred vifte af markedsføringsværktøjer. Vi kan derfor levere markedets bedste kandidater og vikarer til alle typer af organisationer og til alle brancher. 

Alle kandidater, der er til interview hos ProSelection oplever den samme proces og behandling. Vi lægger vægt på at finde ud af præcis, hvordan hver enkelt kandidat er som person, og hvilke faglige kvalifikationer denne besidder. Alle kandidater gennemgår derfor et dybdegående interview og relevante regnskabstest, der præcist afdækker den funktion, kandidaten skal udføre. Vores interviewproces er udviklet i samarbejde med en ph.d i psykologi med speciale i personlighedspsykologi og bliver løbende opdateret både i forhold til spørgeteknikker og faglige test.

Kandidaternes mangfoldighed

Hvert år formidler ProSelection job til mange forskellige typer mennesker. Selv om de alle får job inden for regnskab og økonomi og mange har de samme uddannelser, er der naturligvis tale om vidt forskellige typer af mennesker. Vi sætter vores kandidater i højsædet og efterlever derfor altid gældende lovgivning vedrørende ligestilling/forskelsbehandling på arbejdsmarkedet. ProSelection arbejder altid med en meget høj etik, og det er vores mål, at alle kandidater oplever en høj grad af professionalisme i samarbejdet med os. Derfor giver vi eksempelvis alle kandidater en mundtlig tilbagemelding, når de har været præsenteret til en af vores stillinger.

”Efter en vellykket rekruttering nogle år tilbage

valgte vi igen at tage kontakt til ProSelection, da

vi stod med et behov for en ny Business Controller.

Processen forekom igen professionel og problemfri,

da vi fik præsenteret et hold af dygtige kandidater,

som alle var gode bud til stillingen. Vi fandt en

ny medarbejder, som nu er startet hos os, og vi er

meget tilfredse. ”

 

ØKONOMIDIREKTØR JOHN LARSEN

HOFFMANN A/S

 

”I vores søgen efter en kvalificeret

regnskabsassistent kontaktede vi ProSelection.

I et smidigt, effektivt og hurtigt samarbejde med

Proselection landede vi en aftale med en fagligt

kompetent personlighed, der honorerer vores

forventninger.”

 

ØKONOMICHEF ALICE TERKILDSEN

NETVÆRK DANMARK A/S

 

”Vores credit manager skulle på pension og vi havde behov for en ny medarbejder, der kunne overtage funktionen. Vi afholdt et indledende møde med to konsulenter fra ProSelection, hvor vi fik forklaret vores behov og ønskede kvalifikationer til den kommende medarbejder. ProSelection leverede hurtigt fire velkvalificerede kandidater, der alle kunne varetage funktionen. Efter en effektiv og hurtig proces i samarbejde med ProSelection, fandt vi den rette kandidat, der kunne træde ind i rollen som credit manager og blive en del af vores virksomhed.”

 

HR MANAGER, BETTINA BUCH

VOLVO DANMARK A/S

 

”Vi anvendte Proselection til en stilling som stærk allround regnskabsmedarbejder, hvor de hurtigt leverede et hold af velkvalificerede kandidater. Vi var meget tilfredse med deres arbejde, så derfor valgte vi at kontakte Proselection igen nogle måneder senere, da vi havde endnu en stilling som lønbogholder, der skulle besættes. Igen blev vi præsenteret for et hold af dygtige kandidater, som alle kunne bestride jobbet. Vi har været meget tilfredse med den indsats Proselection har leveret”.

 

FINANCE MANAGER HELENE ERICHSEN

SCHINDLER ELEVATORER A/S

 

”Til vores økonomiafdeling søgte vi en regnskabsansvarlig til en nyoprettet stilling og kontaktede ProSelection for at få sparring. Ved et kort og effektivt afklaringsmøde med konsulenter fra ProSelection, fik vi defineret profilen på kandidaten vi søgte. ProSelection leverede en gennemarbejdet og grundig proces og vi mødte flere dygtige kandidater til stillingen. Vores nye medarbejder lever fuldt ud op til vores forventninger og passer godt ind i virksomhedens ånd.”

 

FINANCE MANAGER, ALI ABDULHADI

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS DANMARK A/S

 

"Vi kontaktede ProSelection, da vi havde brug for en controller i vores økonomiafdeling. ProSelection lyttede til vores behov og formidlede inden for kort tid velkvalificerede kandidater. Samarbejdet med ProSelection var upåklageligt, og vi har i dag en faglig dygtig controller, som passer godt ind i vores team.

 

FINANCIAL MANAGER DORTHE ROESHOLM

KILDEMOES CYKLER A/S