Proselection

T:  7022 7079

ProSelection søgeren rekrutteringskonsulent i København

ProSelection søger en rekrutteringskonsulent i København

Vil du være en del af et engageret team, hvor samarbejde vægtes højt, og man altid står klar med en hjælpende hånd? Trives du med selvstændigt og proaktivt at tage ansvar for dine opgaver, og er du interesseret i at arbejde med rekruttering? Så er du måske vores kommende kollega.

I ProSelection har vi specialiseret sig os i at finde medarbejdere indenfor regnskab og økonomi til store som små virksomheder over hele landet og indenfor alle brancher. Vi hjælper vores mange kunder med at finde den helt rette medarbejder, hvad enten de mangler en ny regnskabsassistent eller økonomidirektør. Som rekrutteringskonsulent vil du være ansvarlig for rekrutteringsprocessen fra a-z for vores kunder. Du vil være med ude hos kunden, hvor kundens rekrutteringsbehov afdækkes, og du vil i samarbejde med en eller flere kollegaer forestå rekrutteringsprocessen med blandt andet interview og test af kandidater. For at være godt klædt på til stillingen sørger vi for, at du får en god oplæring og desuden bliver certificeret i testværktøjet, vi benytter.
Vi arbejder tæt sammen om at nå vores fælles mål. Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med en uformel, humoristisk og arbejdsom stemning, et godt socialt sammenhold samt en god frokostordning. Dine primære opgaver vil være:

Arbejdsopgaver
- Kundebesøg, herunder afdækning af rekrutteringsbehov
- Search efter kandidater i egen database, via LinkedIn o.l.
- Udarbejdelse af stillingsprofiler
- Udarbejdelse af jobannoncer
- Afholdelse af interviews med kandidater
- Tilbagemelding på personlighedstest
- Udarbejdelse af personprofiler
- Koordinering af samtaler
- Referenceindhentning
- Ad hoc

Om dig
Vi forestiller os, at du er udadvendt og empatisk af natur, og at du befinder dig godt i dialog med alle typer mennesker. Samtidig er du god til at lytte og observere. Du tager selvstændigt ansvar for dine arbejdsopgaver, som du har en pligtopfyldende og energisk tilgang til. Desuden sætter du pris på at være en del af et fællesskab, som du har lyst til at bidrage til.

Erfaring og uddannelse
Du har erfaring fra en lignende stilling eller ønsker at arbejde med rekruttering. Du har afsluttet eller er ved at færdiggøre en relevant uddannelse på kandidatniveau.

Sproglige kompetencer
Du behersker dansk i skrift og tale

Kontakt
Du kan læse mere om ProSelection på www.proselection.dk. Du kan kontakte Søren Billeschou Christiansen på tlf. 29 26 55 25 for evt. spørgsmål.

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Søg denne stilling

(Upload grænse : 2M) Tips til dit CV Klik her
Godkendelse til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at ProSelection opbevarer mit CV i ProSelections CV-database. Endvidere giver jeg mit samtykke til, at ProSelection må registrere, opbevare og behandle mine personlige data. Jeg bekræfter også, at jeg aldrig har været straffet for økonomisk kriminalitet. Vi indhenter og behandler dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for: 1. at etablere og vedligeholde et ansættelsesforhold til dig og/eller træffe aftale om opgaver til dig 2. at vurdere din egnethed til en stilling eller en opgave 3. at informere dig om relevante muligheder og/eller tilbyde dig undervisningsmuligheder og ydelser i forbindelse med karriereskift 4. at administrere erhvervsmæssig risiko, afgørelse og forsvar i forbindelse med retlige krav og sagsanlæg, overholdelse af retskendelser og andre retlige forpligtelser og lovgivningsmæssige krav. Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser. De personoplysninger, som du opgiver til os, kan blive videregivet til alle enheder i ProSelections organisation. Videregivelse af personoplysninger til kunder eller andre vil kun ske efter godkendelse fra dig. Du har ret til at opdatere og rette i dine personoplysninger, samt slette dine oplysninger i overensstemmelse med “loven om behandling af personoplysninger,§5, stk 4” [www.datatilsynet.dk] Vedrørende spørgsmål og rettelser til dine personoplysninger er du velkommen til at sende en e-mail til os på kontakt@proselection.dk.
[ Tilbage ]

Job ID / 51000
Kontrakt type / Fast stilling
Arbejdstid / Fuldtid
Løn / Løn efter kvalifikationer
Sted / København
Ansættelsesstart / Efter aftale

Kontakt os

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

CAPTCHA feltet skal være tomt

captcha
Invalid Input

Kontakt os på
70 22 70 79 eller
kontakt@proselection.dk

”Vi kontaktede ProSelection, da vi stod overfor et generationsskifte i vores økonomifunktion og skulle til at ansætte en CFO, der skulle modernisere og styrke vores økonomistyring. Efter et møde med ProSelection overlod vi processen til dem, hvorefter de i løbet af kort tid fandt et spændende felt af meget kvalificerede kandidater. I løbet af få uger havde vi fået ansat vores nye CFO, som er faldet rigtig godt til i virksomheden.”

 

Carsten Abel, Adm. Direktør/Managing director,

DAL-BO A/S

 

” Vi har gennem otte år haft et glimrende samarbejde med Proselection i udvælgelsen af kvalificerede medarbejdere til vores økonomiafdeling. Det faldt os derfor naturligt at give dem ansvaret for, endnu engang, at finde vores nye CFO. Efter en kvalificeret og forholdsvis smidig proces har vi inden for en meget kort tidshorisont landet en aftale med vores nye CFO.”

 

CEO Henning Hess,

RIAS A/S

 

"Vi har brugt ProSelection til ansættelsen af hele vores finansteam. Vi startede samarbejdet, da vi havde brug for en Finance Manager. ProSelection var lyttende, spurgte godt ind til vores behov, og vi havde et absolut indtryk af, at det var vigtigt for dem at forstå vores virksomhed, kulturen og de behov stillingen indebar. Det resulterede i et professionelt forløb og i sidste ende den helt rigtige kandidat. Senere hyrede vi ligeså gennem ProSelection både en Finance Controller og en Finance Assistant, ligeså effektive, gode forløb der endte med to stærke og helt rigtige kandidater. Vi kan fra ARKK Copenhagens side varmt anbefale ProSelection og deres services."

 

Co-founder & CEO Thomas Refdahl

ARKK Copenhagen

 

”ProSelection har igennem et professionelt og diskret samarbejde hjulpet os med at finde vores nye teamleder til lønafdelingen. Vi har fået ansat en stærk medarbejder, som ikke bare er dygtig og omfavner alle aspekter af rollen, men også er én, som matcher vores virksomhed rigtig godt personligt.”

 

Økonomichef Niklas Nordkap

DUOS A/S

 

 

”ProSelection har hjulpet os med to rekrutteringer i en periode, hvor vi var knappe på ressourcer til at håndtere vores rekrutteringsbehov. Vi har været yderst glade og tilfredse med forløbet hos ProSelection, og har følt os godt og professionelt behandlet hele vejen igennem. ProSelection præsenterede os for så godt et felt af kvalificerede kandidater, at vi faktisk havde svært ved at vælge.  Nu sidder vi med to dygtige regnskabsmedarbejdere, som begge lever helt op til vores forventninger.”

 

Afdelingsleder Janne Frederiksen

Roskilde Tekniske Skole

 

”Efter en vellykket rekruttering nogle år tilbage

valgte vi igen at tage kontakt til ProSelection, da

vi stod med et behov for en ny Business Controller.

Processen forekom igen professionel og problemfri,

da vi fik præsenteret et hold af dygtige kandidater,

som alle var gode bud til stillingen. Vi fandt en

ny medarbejder, som nu er startet hos os, og vi er

meget tilfredse. ”

 

ØKONOMIDIREKTØR JOHN LARSEN

HOFFMANN A/S