Proselection

T:  7022 7079

Interim service - en fleksibel løsning

Har din virksomhed behov for en midlertidig regnskabschef, økonomichef eller økonomidirektør i en kortere eller længere periode? ProSelection har opbygget en mangfoldig database med interim managers udelukkende inden for regnskab og økonomi. Vores managers har alle ledelseserfaring på forskellige niveauer fra danske, internationale eller offentlige virksomheder. De er vant til fra første dag at tage fat om de udfordringer, din virksomhed skal have løst.


Effektiv og fleksibel proces:

  • ProSelection leverer inden for et par dage egnede kandidater
  • Din virksomhed er kun bundet til den aftalte periode og kan ofte opsige aftalen fra dag til dag


Praktisk og strategisk udbytte:

  • ProSelections interim managers har erfaring fra lignende opgaver og formår at løse problemstillinger hurtigt og effektivt, samt bidrage til virksomhedens overordnede strategiske mål.

Priser og aftaler:

  • Omkostningen for en interim manager svarer til niveauet for en permanent leder når løn, bonus, pension, feriepenge, personalegoder, opsigelsesvarsel, samt rekruttering lægges sammen.
  • Alle aftaler vedrørende interim service er individuelt udformet og afhænger af opgavens placering, kompleksitet og den ønskede kompetence.
  • Interim manageren er ansat hos ProSelection på kontrakt imens opgaven udføres for kunden. Alle forpligtelser som f.eks. løn og opsigelse påhviler ProSelection.
  • ProSelection afregner en fast timepris, hvortil der ikke kommer yderligere omkostninger. Din virksomhed modtager en samlet faktura på det antal timer, som interim manageren har været i din virksomhed.


Ring 70 22 70 79 for en uforpligtende drøftelse om mulighederne for interim service


ProSelection tilbyder også:

 

”Vi kontaktede ProSelection, da vi stod overfor et generationsskifte i vores økonomifunktion og skulle til at ansætte en CFO, der skulle modernisere og styrke vores økonomistyring. Efter et møde med ProSelection overlod vi processen til dem, hvorefter de i løbet af kort tid fandt et spændende felt af meget kvalificerede kandidater. I løbet af få uger havde vi fået ansat vores nye CFO, som er faldet rigtig godt til i virksomheden.”

 

Carsten Abel, Adm. Direktør/Managing director,

DAL-BO A/S

 

” Vi har gennem otte år haft et glimrende samarbejde med Proselection i udvælgelsen af kvalificerede medarbejdere til vores økonomiafdeling. Det faldt os derfor naturligt at give dem ansvaret for, endnu engang, at finde vores nye CFO. Efter en kvalificeret og forholdsvis smidig proces har vi inden for en meget kort tidshorisont landet en aftale med vores nye CFO.”

 

CEO Henning Hess,

RIAS A/S

 

"Vi har brugt ProSelection til ansættelsen af hele vores finansteam. Vi startede samarbejdet, da vi havde brug for en Finance Manager. ProSelection var lyttende, spurgte godt ind til vores behov, og vi havde et absolut indtryk af, at det var vigtigt for dem at forstå vores virksomhed, kulturen og de behov stillingen indebar. Det resulterede i et professionelt forløb og i sidste ende den helt rigtige kandidat. Senere hyrede vi ligeså gennem ProSelection både en Finance Controller og en Finance Assistant, ligeså effektive, gode forløb der endte med to stærke og helt rigtige kandidater. Vi kan fra ARKK Copenhagens side varmt anbefale ProSelection og deres services."

 

Co-founder & CEO Thomas Refdahl

ARKK Copenhagen

 

”ProSelection har igennem et professionelt og diskret samarbejde hjulpet os med at finde vores nye teamleder til lønafdelingen. Vi har fået ansat en stærk medarbejder, som ikke bare er dygtig og omfavner alle aspekter af rollen, men også er én, som matcher vores virksomhed rigtig godt personligt.”

 

Økonomichef Niklas Nordkap

DUOS A/S

 

 

”ProSelection har hjulpet os med to rekrutteringer i en periode, hvor vi var knappe på ressourcer til at håndtere vores rekrutteringsbehov. Vi har været yderst glade og tilfredse med forløbet hos ProSelection, og har følt os godt og professionelt behandlet hele vejen igennem. ProSelection præsenterede os for så godt et felt af kvalificerede kandidater, at vi faktisk havde svært ved at vælge.  Nu sidder vi med to dygtige regnskabsmedarbejdere, som begge lever helt op til vores forventninger.”

 

Afdelingsleder Janne Frederiksen

Roskilde Tekniske Skole

 

”Efter en vellykket rekruttering nogle år tilbage

valgte vi igen at tage kontakt til ProSelection, da

vi stod med et behov for en ny Business Controller.

Processen forekom igen professionel og problemfri,

da vi fik præsenteret et hold af dygtige kandidater,

som alle var gode bud til stillingen. Vi fandt en

ny medarbejder, som nu er startet hos os, og vi er

meget tilfredse. ”

 

ØKONOMIDIREKTØR JOHN LARSEN

HOFFMANN A/S