Proselection

T:  7022 7079

Search & Selection - den bedste regnskabsmedarbejder

ProSelection har gennem 10 år specialiseret sig i udelukkende at hjælpe virksomheder med rekruttering af regnskabs- og økonomimedarbejdere lige fra regnskabsassistenten til økonomidirektøren. Vi hjælper hvert år flere hundrede virksomheder i alle størrelser og i alle brancher med at rekruttere den helt rigtige regnskabsmedarbejder, controller, regnskabschef eller økonomichef.

Vi finder den rette medarbejder til din virksomhed, og måden vi garanterer dette på, er ved at afdække hele markedet for kandidater. Hos ProSelection arbejder vi både med de aktivt søgende kandidater, som henvender sig via stillingsopslag, og de passive kandidater, som vi selv kontakter via vores egen database og/eller via netværk som Linkedin. Når din virksomhed mangler en regnskabsmedarbejder, vil en rekrutteringsproces hos ProSelection blandt andet omfatte:

  • Søgning i egen database med mere end 17.000 kandidater
  • Søgning via netværk som Linkedin
  • Annoncering via jobportaler
  • Dybdegående interview
  • Personlighedstest
  • Regnskabstest

 

Det er en tidskrævende proces at finde den rette medarbejder, og det kan være dyrt at vælge den forkerte medarbejder. ProSelection kan hjælpe dig med at spare meget tid på den krævende opgave, det er at finde den bedst kvalificerede kandidat til din virksomhed. Samtidig yder ProSelection 24 måneders garanti på den ansatte kandidat.

Ring 70 22 70 79 for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller læs mere om Rekrutteringsprocessen eller om vores Kvalitetssikring

ProSelection tilbyder også:

”Vi kontaktede ProSelection, da vi stod overfor et generationsskifte i vores økonomifunktion og skulle til at ansætte en CFO, der skulle modernisere og styrke vores økonomistyring. Efter et møde med ProSelection overlod vi processen til dem, hvorefter de i løbet af kort tid fandt et spændende felt af meget kvalificerede kandidater. I løbet af få uger havde vi fået ansat vores nye CFO, som er faldet rigtig godt til i virksomheden.”

 

Carsten Abel, Adm. Direktør/Managing director,

DAL-BO A/S

 

” Vi har gennem otte år haft et glimrende samarbejde med Proselection i udvælgelsen af kvalificerede medarbejdere til vores økonomiafdeling. Det faldt os derfor naturligt at give dem ansvaret for, endnu engang, at finde vores nye CFO. Efter en kvalificeret og forholdsvis smidig proces har vi inden for en meget kort tidshorisont landet en aftale med vores nye CFO.”

 

CEO Henning Hess,

RIAS A/S

 

"Vi har brugt ProSelection til ansættelsen af hele vores finansteam. Vi startede samarbejdet, da vi havde brug for en Finance Manager. ProSelection var lyttende, spurgte godt ind til vores behov, og vi havde et absolut indtryk af, at det var vigtigt for dem at forstå vores virksomhed, kulturen og de behov stillingen indebar. Det resulterede i et professionelt forløb og i sidste ende den helt rigtige kandidat. Senere hyrede vi ligeså gennem ProSelection både en Finance Controller og en Finance Assistant, ligeså effektive, gode forløb der endte med to stærke og helt rigtige kandidater. Vi kan fra ARKK Copenhagens side varmt anbefale ProSelection og deres services."

 

Co-founder & CEO Thomas Refdahl

ARKK Copenhagen

 

”ProSelection har igennem et professionelt og diskret samarbejde hjulpet os med at finde vores nye teamleder til lønafdelingen. Vi har fået ansat en stærk medarbejder, som ikke bare er dygtig og omfavner alle aspekter af rollen, men også er én, som matcher vores virksomhed rigtig godt personligt.”

 

Økonomichef Niklas Nordkap

DUOS A/S

 

 

”ProSelection har hjulpet os med to rekrutteringer i en periode, hvor vi var knappe på ressourcer til at håndtere vores rekrutteringsbehov. Vi har været yderst glade og tilfredse med forløbet hos ProSelection, og har følt os godt og professionelt behandlet hele vejen igennem. ProSelection præsenterede os for så godt et felt af kvalificerede kandidater, at vi faktisk havde svært ved at vælge.  Nu sidder vi med to dygtige regnskabsmedarbejdere, som begge lever helt op til vores forventninger.”

 

Afdelingsleder Janne Frederiksen

Roskilde Tekniske Skole

 

”Efter en vellykket rekruttering nogle år tilbage

valgte vi igen at tage kontakt til ProSelection, da

vi stod med et behov for en ny Business Controller.

Processen forekom igen professionel og problemfri,

da vi fik præsenteret et hold af dygtige kandidater,

som alle var gode bud til stillingen. Vi fandt en

ny medarbejder, som nu er startet hos os, og vi er

meget tilfredse. ”

 

ØKONOMIDIREKTØR JOHN LARSEN

HOFFMANN A/S