Proselection

T:  7022 7079

Search & Selection - den bedste regnskabsmedarbejder

ProSelection har gennem 10 år specialiseret sig i udelukkende at hjælpe virksomheder med rekruttering af regnskabs- og økonomimedarbejdere lige fra regnskabsassistenten til økonomidirektøren. Vi hjælper hvert år flere hundrede virksomheder i alle størrelser og i alle brancher med at rekruttere den helt rigtige regnskabsmedarbejder, controller, regnskabschef eller økonomichef.

Vi finder den rette medarbejder til din virksomhed, og måden vi garanterer dette på, er ved at afdække hele markedet for kandidater. Hos ProSelection arbejder vi både med de aktivt søgende kandidater, som henvender sig via stillingsopslag, og de passive kandidater, som vi selv kontakter via vores egen database og/eller via netværk som Linkedin. Når din virksomhed mangler en regnskabsmedarbejder, vil en rekrutteringsproces hos ProSelection blandt andet omfatte:

  • Søgning i egen database med mere end 15.000 kandidater
  • Søgning via netværk som Linkedin
  • Annoncering via jobportaler
  • Dybdegående interview
  • Personlighedstest
  • Regnskabstest

 

Det er en tidskrævende proces at finde den rette medarbejder, og det kan være dyrt at vælge den forkerte medarbejder. ProSelection kan hjælpe dig med at spare meget tid på den krævende opgave, det er at finde den bedst kvalificerede kandidat til din virksomhed. Samtidig yder ProSelection 24 måneders garanti på den ansatte kandidat.

Ring 70 22 70 79 for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller læs mere om Rekrutteringsprocessen eller om vores Kvalitetssikring

ProSelection tilbyder også:

”Efter en vellykket rekruttering nogle år tilbage

valgte vi igen at tage kontakt til ProSelection, da

vi stod med et behov for en ny Business Controller.

Processen forekom igen professionel og problemfri,

da vi fik præsenteret et hold af dygtige kandidater,

som alle var gode bud til stillingen. Vi fandt en

ny medarbejder, som nu er startet hos os, og vi er

meget tilfredse. ”

 

ØKONOMIDIREKTØR JOHN LARSEN

HOFFMANN A/S

 

”I vores søgen efter en kvalificeret

regnskabsassistent kontaktede vi ProSelection.

I et smidigt, effektivt og hurtigt samarbejde med

Proselection landede vi en aftale med en fagligt

kompetent personlighed, der honorerer vores

forventninger.”

 

ØKONOMICHEF ALICE TERKILDSEN

NETVÆRK DANMARK A/S

 

”Vores credit manager skulle på pension og vi havde behov for en ny medarbejder, der kunne overtage funktionen. Vi afholdt et indledende møde med to konsulenter fra ProSelection, hvor vi fik forklaret vores behov og ønskede kvalifikationer til den kommende medarbejder. ProSelection leverede hurtigt fire velkvalificerede kandidater, der alle kunne varetage funktionen. Efter en effektiv og hurtig proces i samarbejde med ProSelection, fandt vi den rette kandidat, der kunne træde ind i rollen som credit manager og blive en del af vores virksomhed.”

 

HR MANAGER, BETTINA BUCH

VOLVO DANMARK A/S

 

”Vi anvendte Proselection til en stilling som stærk allround regnskabsmedarbejder, hvor de hurtigt leverede et hold af velkvalificerede kandidater. Vi var meget tilfredse med deres arbejde, så derfor valgte vi at kontakte Proselection igen nogle måneder senere, da vi havde endnu en stilling som lønbogholder, der skulle besættes. Igen blev vi præsenteret for et hold af dygtige kandidater, som alle kunne bestride jobbet. Vi har været meget tilfredse med den indsats Proselection har leveret”.

 

FINANCE MANAGER HELENE ERICHSEN

SCHINDLER ELEVATORER A/S

 

”Til vores økonomiafdeling søgte vi en regnskabsansvarlig til en nyoprettet stilling og kontaktede ProSelection for at få sparring. Ved et kort og effektivt afklaringsmøde med konsulenter fra ProSelection, fik vi defineret profilen på kandidaten vi søgte. ProSelection leverede en gennemarbejdet og grundig proces og vi mødte flere dygtige kandidater til stillingen. Vores nye medarbejder lever fuldt ud op til vores forventninger og passer godt ind i virksomhedens ånd.”

 

FINANCE MANAGER, ALI ABDULHADI

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS DANMARK A/S

 

"Vi kontaktede ProSelection, da vi havde brug for en controller i vores økonomiafdeling. ProSelection lyttede til vores behov og formidlede inden for kort tid velkvalificerede kandidater. Samarbejdet med ProSelection var upåklageligt, og vi har i dag en faglig dygtig controller, som passer godt ind i vores team.

 

FINANCIAL MANAGER DORTHE ROESHOLM

KILDEMOES CYKLER A/S