Proselection

T:  7022 7079

Rekrutteringsprocessen

ProSelection har igennem mange års erfaring opbygget en særdeles grundig og effektiv rekrutteringsproces. Vi har opdelt vores rekrutteringsproces i syv etaper.

Etape 1 - Stillingsafklaring
Kundemødet - hvor processen etableres og sættes i gang. ProSelection lærer din virksomhed at kende, og forventningerne til den kommende medarbejders faglighed og personlighed afstemmes.

Etape 2 - Kandidattiltrækning
ProSelection bruger alle anerkendte metoder, der skal til for at tiltrække og kontakte de bedste kandidater. Således arbejder ProSelection med tiltrækning af både aktive og passive kandidater. Det sker via følgende metoder:

Search (headhunting):

 • Søgning i egen database med mere end 17.000 regnskabs- og økonomikandidater
 • Søgning via Linkedin og andre netværk

Selection:

 • Annoncering på jobportaler f.eks. (Jobindex, Jobnet, Ofir & Stepstone)
 • Annoncering på Linkedin og Twitter
 • Annoncering på Proselection.dk med egen jobagent
 • ProSelection vil via ovenstående metoder kontakte de bedst egnede kandidater til stillingen, samt give afslag til øvrige kandidater.

 

Etape 3 – Udvælgelse
Fælles for alle kandidater, der bliver sendt videre til din virksomhed, er, at ProSelection kan stå 100 % inden for såvel kandidaternes faglighed som personlighed. Alle kandidater har været gennem samme udvælgelsesproces, hvor de har gennemgået:

 • Et dybdegående interview med fokus på personlige og faglige egenskaber
 • Personlighedstest
 • Sikring af referencer
 • Tjek af eksamensbeviser og straffeattest
 • Forskellige regnskabstest afhængig af kandidaternes niveau

 

Etape 4 - Præsentation
Vi præsenterer de bedst egnede kandidater til stillingen. Det vil typisk være to-fire kandidater, som jeres virksomhed tager til samtale. I præsentationsmaterialet bliver kandidaternes faglige kundskaber, lønforventninger og deres personlighed uddybet. Sammen med kandidaternes CV får du således et dybdegående billede af kandidatens kompetencer, hvilket bidrager til, at du er godt forberedt til samtalerne.

Etape 5 - Samtaler
Samtalerne med kandidaterne vil typisk blive afholdt i din virksomhed og af dig og evt. dine kollegaer. ProSelection står for alt det praktiske vedrørende koordinering af samtalerne. Derudover står vi i denne periode også til rådighed for indhentning af referencer og rådgivning omkring de egnede kandidater.

Etape 6 - Ansættelse
Den ønskede kandidat tilbydes og underskriver en ansættelseskontrakt formuleret af dig. Alle kandidater, der er formidlet af ProSelection, er indbefattet af en garantiordning. Med garantien er din virksomhed sikret en genplacering, såfremt kandidaten – mod forventning – ikke skulle være den rette. ProSelection tilbyder markedets længste garanti på op til 24 måneder.

Etape 7 - Opfølgning
Vi sætter vores kunders tilfredshed og kandidaters velbefindende i højsædet, og derfor følger vi op på ansættelsen i månederne efter ansættelses start.

”Vi kontaktede ProSelection, da vi stod overfor et generationsskifte i vores økonomifunktion og skulle til at ansætte en CFO, der skulle modernisere og styrke vores økonomistyring. Efter et møde med ProSelection overlod vi processen til dem, hvorefter de i løbet af kort tid fandt et spændende felt af meget kvalificerede kandidater. I løbet af få uger havde vi fået ansat vores nye CFO, som er faldet rigtig godt til i virksomheden.”

 

Carsten Abel, Adm. Direktør/Managing director,

DAL-BO A/S

 

” Vi har gennem otte år haft et glimrende samarbejde med Proselection i udvælgelsen af kvalificerede medarbejdere til vores økonomiafdeling. Det faldt os derfor naturligt at give dem ansvaret for, endnu engang, at finde vores nye CFO. Efter en kvalificeret og forholdsvis smidig proces har vi inden for en meget kort tidshorisont landet en aftale med vores nye CFO.”

 

CEO Henning Hess,

RIAS A/S

 

"Vi har brugt ProSelection til ansættelsen af hele vores finansteam. Vi startede samarbejdet, da vi havde brug for en Finance Manager. ProSelection var lyttende, spurgte godt ind til vores behov, og vi havde et absolut indtryk af, at det var vigtigt for dem at forstå vores virksomhed, kulturen og de behov stillingen indebar. Det resulterede i et professionelt forløb og i sidste ende den helt rigtige kandidat. Senere hyrede vi ligeså gennem ProSelection både en Finance Controller og en Finance Assistant, ligeså effektive, gode forløb der endte med to stærke og helt rigtige kandidater. Vi kan fra ARKK Copenhagens side varmt anbefale ProSelection og deres services."

 

Co-founder & CEO Thomas Refdahl

ARKK Copenhagen

 

”ProSelection har igennem et professionelt og diskret samarbejde hjulpet os med at finde vores nye teamleder til lønafdelingen. Vi har fået ansat en stærk medarbejder, som ikke bare er dygtig og omfavner alle aspekter af rollen, men også er én, som matcher vores virksomhed rigtig godt personligt.”

 

Økonomichef Niklas Nordkap

DUOS A/S

 

 

”ProSelection har hjulpet os med to rekrutteringer i en periode, hvor vi var knappe på ressourcer til at håndtere vores rekrutteringsbehov. Vi har været yderst glade og tilfredse med forløbet hos ProSelection, og har følt os godt og professionelt behandlet hele vejen igennem. ProSelection præsenterede os for så godt et felt af kvalificerede kandidater, at vi faktisk havde svært ved at vælge.  Nu sidder vi med to dygtige regnskabsmedarbejdere, som begge lever helt op til vores forventninger.”

 

Afdelingsleder Janne Frederiksen

Roskilde Tekniske Skole

 

”Efter en vellykket rekruttering nogle år tilbage

valgte vi igen at tage kontakt til ProSelection, da

vi stod med et behov for en ny Business Controller.

Processen forekom igen professionel og problemfri,

da vi fik præsenteret et hold af dygtige kandidater,

som alle var gode bud til stillingen. Vi fandt en

ny medarbejder, som nu er startet hos os, og vi er

meget tilfredse. ”

 

ØKONOMIDIREKTØR JOHN LARSEN

HOFFMANN A/S