Proselection

T:  7022 7079

Vikarservice - en fleksibel løsning

Hvis du har brug for en ekstra hånd i nogle dage eller måske flere måneder, kan ProSelection hjælpe med en vikar. Vi kan levere alle typer af kompetencer inden for regnskab og økonomi fra dag til dag. Alle vores vikarer har været igennem et grundigt testforløb i form af regnskabstest og et dybdegående interview. Derfor kan ProSelection stå inde for vikarens faglig­hed og personlighed.


Effektiv og fleksibel proces:

  • ProSelection leverer inden for 1-2 dage egnede kandidater
  • Din virksomhed er kun bundet til den aftalte periode og kan opsige aftalen fra dag til dag


Priser og aftaler:

  • Omkostningen for en vikar svarer til niveauet for en permanent medarbejder når løn, bonus, pension, feriepenge, personalegoder, opsigelsesvarsel, samt rekruttering lægges sammen.
  • Vikaren er ansat hos ProSelection på kontrakt imens opgaven udføres for kunden. Alle forpligtelser som f.eks. løn og opsigelse påhviler ProSelection.
  • ProSelection afregner en fast timepris, hvortil der ikke kommer yderligere omkostninger. Din virksomhed modtager en samlet faktura på det antal timer, som vikaren har været i din virksomhed.


Ring 70 22 70 79 for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller læs mere om Rekrutteringsprocessen eller om vores Kvalitetssikring


ProSelection tilbyder også:

 

  

”Efter en vellykket rekruttering nogle år tilbage

valgte vi igen at tage kontakt til ProSelection, da

vi stod med et behov for en ny Business Controller.

Processen forekom igen professionel og problemfri,

da vi fik præsenteret et hold af dygtige kandidater,

som alle var gode bud til stillingen. Vi fandt en

ny medarbejder, som nu er startet hos os, og vi er

meget tilfredse. ”

 

ØKONOMIDIREKTØR JOHN LARSEN

HOFFMANN A/S

 

”I vores søgen efter en kvalificeret

regnskabsassistent kontaktede vi ProSelection.

I et smidigt, effektivt og hurtigt samarbejde med

Proselection landede vi en aftale med en fagligt

kompetent personlighed, der honorerer vores

forventninger.”

 

ØKONOMICHEF ALICE TERKILDSEN

NETVÆRK DANMARK A/S

 

”Vores credit manager skulle på pension og vi havde behov for en ny medarbejder, der kunne overtage funktionen. Vi afholdt et indledende møde med to konsulenter fra ProSelection, hvor vi fik forklaret vores behov og ønskede kvalifikationer til den kommende medarbejder. ProSelection leverede hurtigt fire velkvalificerede kandidater, der alle kunne varetage funktionen. Efter en effektiv og hurtig proces i samarbejde med ProSelection, fandt vi den rette kandidat, der kunne træde ind i rollen som credit manager og blive en del af vores virksomhed.”

 

HR MANAGER, BETTINA BUCH

VOLVO DANMARK A/S

 

”Vi anvendte Proselection til en stilling som stærk allround regnskabsmedarbejder, hvor de hurtigt leverede et hold af velkvalificerede kandidater. Vi var meget tilfredse med deres arbejde, så derfor valgte vi at kontakte Proselection igen nogle måneder senere, da vi havde endnu en stilling som lønbogholder, der skulle besættes. Igen blev vi præsenteret for et hold af dygtige kandidater, som alle kunne bestride jobbet. Vi har været meget tilfredse med den indsats Proselection har leveret”.

 

FINANCE MANAGER HELENE ERICHSEN

SCHINDLER ELEVATORER A/S

 

”Til vores økonomiafdeling søgte vi en regnskabsansvarlig til en nyoprettet stilling og kontaktede ProSelection for at få sparring. Ved et kort og effektivt afklaringsmøde med konsulenter fra ProSelection, fik vi defineret profilen på kandidaten vi søgte. ProSelection leverede en gennemarbejdet og grundig proces og vi mødte flere dygtige kandidater til stillingen. Vores nye medarbejder lever fuldt ud op til vores forventninger og passer godt ind i virksomhedens ånd.”

 

FINANCE MANAGER, ALI ABDULHADI

KYOCERA DOCUMENT SOLUTIONS DANMARK A/S

 

"Vi kontaktede ProSelection, da vi havde brug for en controller i vores økonomiafdeling. ProSelection lyttede til vores behov og formidlede inden for kort tid velkvalificerede kandidater. Samarbejdet med ProSelection var upåklageligt, og vi har i dag en faglig dygtig controller, som passer godt ind i vores team.

 

FINANCIAL MANAGER DORTHE ROESHOLM

KILDEMOES CYKLER A/S