Proselection

T:  7022 7079

Vikarservice - en fleksibel løsning

Hvis du har brug for en ekstra hånd i nogle dage eller måske flere måneder, kan ProSelection hjælpe med en vikar. Vi kan levere alle typer af kompetencer inden for regnskab og økonomi fra dag til dag. Alle vores vikarer har været igennem et grundigt testforløb i form af regnskabstest og et dybdegående interview. Derfor kan ProSelection stå inde for vikarens faglig­hed og personlighed.


Effektiv og fleksibel proces:

  • ProSelection leverer inden for 1-2 dage egnede kandidater
  • Din virksomhed er kun bundet til den aftalte periode og kan opsige aftalen fra dag til dag


Priser og aftaler:

  • Omkostningen for en vikar svarer til niveauet for en permanent medarbejder når løn, bonus, pension, feriepenge, personalegoder, opsigelsesvarsel, samt rekruttering lægges sammen.
  • Vikaren er ansat hos ProSelection på kontrakt imens opgaven udføres for kunden. Alle forpligtelser som f.eks. løn og opsigelse påhviler ProSelection.
  • ProSelection afregner en fast timepris, hvortil der ikke kommer yderligere omkostninger. Din virksomhed modtager en samlet faktura på det antal timer, som vikaren har været i din virksomhed.


Ring 70 22 70 79 for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller læs mere om Rekrutteringsprocessen eller om vores Kvalitetssikring


ProSelection tilbyder også:

 

  

”Vi kontaktede ProSelection, da vi stod overfor et generationsskifte i vores økonomifunktion og skulle til at ansætte en CFO, der skulle modernisere og styrke vores økonomistyring. Efter et møde med ProSelection overlod vi processen til dem, hvorefter de i løbet af kort tid fandt et spændende felt af meget kvalificerede kandidater. I løbet af få uger havde vi fået ansat vores nye CFO, som er faldet rigtig godt til i virksomheden.”

 

Carsten Abel, Adm. Direktør/Managing director,

DAL-BO A/S

 

” Vi har gennem otte år haft et glimrende samarbejde med Proselection i udvælgelsen af kvalificerede medarbejdere til vores økonomiafdeling. Det faldt os derfor naturligt at give dem ansvaret for, endnu engang, at finde vores nye CFO. Efter en kvalificeret og forholdsvis smidig proces har vi inden for en meget kort tidshorisont landet en aftale med vores nye CFO.”

 

CEO Henning Hess,

RIAS A/S

 

"Vi har brugt ProSelection til ansættelsen af hele vores finansteam. Vi startede samarbejdet, da vi havde brug for en Finance Manager. ProSelection var lyttende, spurgte godt ind til vores behov, og vi havde et absolut indtryk af, at det var vigtigt for dem at forstå vores virksomhed, kulturen og de behov stillingen indebar. Det resulterede i et professionelt forløb og i sidste ende den helt rigtige kandidat. Senere hyrede vi ligeså gennem ProSelection både en Finance Controller og en Finance Assistant, ligeså effektive, gode forløb der endte med to stærke og helt rigtige kandidater. Vi kan fra ARKK Copenhagens side varmt anbefale ProSelection og deres services."

 

Co-founder & CEO Thomas Refdahl

ARKK Copenhagen

 

”ProSelection har igennem et professionelt og diskret samarbejde hjulpet os med at finde vores nye teamleder til lønafdelingen. Vi har fået ansat en stærk medarbejder, som ikke bare er dygtig og omfavner alle aspekter af rollen, men også er én, som matcher vores virksomhed rigtig godt personligt.”

 

Økonomichef Niklas Nordkap

DUOS A/S

 

 

”ProSelection har hjulpet os med to rekrutteringer i en periode, hvor vi var knappe på ressourcer til at håndtere vores rekrutteringsbehov. Vi har været yderst glade og tilfredse med forløbet hos ProSelection, og har følt os godt og professionelt behandlet hele vejen igennem. ProSelection præsenterede os for så godt et felt af kvalificerede kandidater, at vi faktisk havde svært ved at vælge.  Nu sidder vi med to dygtige regnskabsmedarbejdere, som begge lever helt op til vores forventninger.”

 

Afdelingsleder Janne Frederiksen

Roskilde Tekniske Skole

 

”Efter en vellykket rekruttering nogle år tilbage

valgte vi igen at tage kontakt til ProSelection, da

vi stod med et behov for en ny Business Controller.

Processen forekom igen professionel og problemfri,

da vi fik præsenteret et hold af dygtige kandidater,

som alle var gode bud til stillingen. Vi fandt en

ny medarbejder, som nu er startet hos os, og vi er

meget tilfredse. ”

 

ØKONOMIDIREKTØR JOHN LARSEN

HOFFMANN A/S