Proselection

T:  7022 7079

Erfaren bogholdersøges til spændende virksomhed i ejendomsbranchen beliggende i Ørestaden

Erfaren bogholder søges til spændende virksomhed i ejendomsbranchen beliggende i Ørestaden

Beskrivelse

Som bogholder vil du sammen med regnskabschefen spille en central rolle i virksomhedens økonomifunktion. Du vil selvstændigt få ansvar for bogholderiet for tre selskaber samtidig med at du vil have gode sparringsmuligheder med regnskabschefen. Du vil få en alsidig og selvstændig hverdag i en spændende organisation. Da virksomheden er i stor udvikling, vil der også være gode muligheder for, at du kan udvikle dig i denne stilling. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

Arbejdsopgaver

  • Regnskab fra a-z for tre selskaber
  • Budget
  • Betalinger
  • Moms
  • Afskrivninger
  • Drifts- og forbrugsregnskaber
  • Afstemninger
  • Kontrakter
  • Huslejeopkrævninger og regulering af leje
  • Opfølgning på indbetalinger

Om virksomheden

Her er tale om en særdeles veldrevet virksomhed, der investerer og driver kontorejendomme. I Danmark beskæftiger virksomheden ca. 10 medarbejdere, der alle arbejder målrettet på at tilbyde gode og fleksible løsninger til virksomhedens kunder. Der hersker en uformel og professional atmosfære samtidig med, at der er frihed under ansvar. Der er et godt sammenhold, hvilket også betyder at medarbejderne generelt har lang anciennitet. Organisationen har en flad organisering, hvorfor der er gode muligheder for at opnå indflydelse. Endvidere tilbydes der fordelagtige personaleforhold i form af kantineordning, sundhedsforsikring, mulighed for hjemmearbejdsplads, pensionsordning samt fleksible mødetider.

Personlige kompetencer

Du har en moden og ansvarlig tilgang til dine opgaver og formår selvstændigt at løse dine opgaver. Endvidere er du pligtopfyldende og bevidst om at levere resultater i høj kvalitet. Du er ærekær omkring dine opgaver og arbejder vedholdende indtil du når i mål. Desuden trives du med at arbejde med skarpe rapporteringsdeadlines. Som person er du omstillingsparat, imødekommende og gør dit for at præge det gode humør på arbejdspladsen.

IT-kompetencer

Du har gerne erfaring med Axapta eller Dynamics 365. Endvidere er du stærk i Excel.

Erfaring & uddannelse

Merkonom, HD eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling og gerne erfaring fra ejendomsbranchen.

Sprog

Dansk i skrift og tale samt lettere engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nikita Nielsen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Back ]

Job ID / 3321
Contract type / Fast stilling
Work hours / Full time
Wage / Løn efter kvalifikationer
Working place / Ørestad
Employment Start / Efter aftale