Proselection

T:  7022 7079

Erfaren bogholdersøges til spændende virksomhed i ejendomsbranchen beliggende i Ørestaden

Erfaren bogholder søges til spændende virksomhed i ejendomsbranchen beliggende i Ørestaden

Beskrivelse

Som bogholder vil du sammen med regnskabschefen spille en central rolle i virksomhedens økonomifunktion. Du vil selvstændigt få ansvar for bogholderiet for tre selskaber samtidig med at du vil have gode sparringsmuligheder med regnskabschefen. Da virksomheden er i stor udvikling, vil der også være gode muligheder for, at du kan lære og udvikle dig i denne stilling. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

Arbejdsopgaver

 • Regnskab fra a-z for tre selskaber
 • Budget
 • Betalinger
 • Moms
 • Afskrivninger
 • Drifts- og forbrugsregnskaber
 • Afstemninger
 • Kontrakter
 • Huslejeopkrævninger og regulering af leje
 • Opfølgning på indbetalinger
 • Diverse ad-hoc opgaver

Om virksomheden

Her er tale om en særdeles veldrevet virksomhed, der investerer og driver kontorejendomme. I Danmark beskæftiger virksomheden ca. 10 medarbejdere, der alle arbejder målrettet på at tilbyde gode og fleksible løsninger til virksomhedens kunder. Der hersker en uformel og professional atmosfære samtidig med, at der er frihed under ansvar. Der er et godt sammenhold, hvilket også betyder at medarbejderne generelt har lang anciennitet. Organisationen har en flad organisering, hvorfor der er gode muligheder for at opnå indflydelse. Endvidere tilbydes der fordelagtige forhold i form af kantineordning, sundhedsforsikring, mulighed for hjemmearbejdsplads, pensionsordning samt fleksible mødetider.

Personlige kompetencer

Du har en moden og ansvarlig tilgang til dine opgaver og formår selvstændigt at løse dine opgaver. Endvidere er du pligtopfyldende og bevidst om at levere resultater i høj kvalitet. Du er ærekær omkring dine opgaver og arbejder vedholdende indtil du når i mål. Desuden trives du med at arbejde med skarpe rapporteringsdeadlines. Som person er du omstillingsparat, imødekommende og gør dit for at præge det gode humør på arbejdspladsen.

IT-kompetencer

Du har gerne erfaring med Axapta eller Dynamics 365. Du er stærk på Excel

Uddannelse

Merkonom eller tilsvarende. Gerne erfaring fra ejendomsbranchen

Sprog

Dansk, lettere engelsk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Nikita Faber Nielsen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..

[ Back ]

Job ID / 3242
Contract type / Fast stilling
Work hours / Full time
Wage / Løn efter kvalifikaitoner
Working place / Ørestaden
Employment Start / Hurtigst muligt