Proselection

T:  7022 7079

Regnskabsmedarbejder medfokus på kreditorbogholderi søges til stor cateringvirksomhed

Regnskabsmedarbejder med fokus på kreditorbogholderi søges til stor cateringvirksomhed

Beskrivelse
Som regnskabsmedarbejder bliver du en del af en regnskabsafdeling på i alt fire medarbejdere. Dit fokusområde vil være kreditorbogholderi, men du vil samtidig supportere med andre regnskabsmæssige opgaver i afdelingen. Dine arbejdsopgaver vil derfor blive alsidige, og der vil være mulighed for at præge egne arbejdsgange. Dine opgaver vil bestå af:

Arbejdsopgaver
• Kreditorbogholderi
• Bogføring
• Fakturering
• Afstemning
• Rykkerprocedure
• Deltagelse ved månedsafslutning
• Ad. hoc opgaver

Om virksomheden
Her er tale om en stor veletableret og innovativ virksomhed inden for catering, handel og produktion af fødevarer. På kontoret i København sidder der ca. 80 medarbejdere, men samlet set er der mere end 1000 medarbejdere i virksomheden. I virksomheden eksisterer der en uformel og behagelig atmosfære, hvor højt engagement præger hverdagen. Der tilbydes gode personaleforhold bl.a. i form af en god frokostordning, sociale arrangementer, fleksibilitet samt pensionsordning.

Personlige kompetencer
Du har en struktureret, detaljeorienteret og proaktiv tilgang til dine opgaver, og du forstår at arbejde selvstændigt med dine ansvarsområder. Samtidig er du en holdspiller, der ønsker at være en del af et team, hvor man hjælper hinanden. Du har en god talforståelse og kan også forholde dig kritisk til tallene. Som person er du imødekommende og serviceminded, og du møder på arbejde med godt humør og en positiv indstilling.

IT-kompetencer
Du har flair for IT og er vant til at bruge Excel til dagligt

Erfaring & uddannelse
Du har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling

Sprog
Dansk og lettere engelsk

Kontaktpersoner
Torben Jørgensen & Nikita Nielsen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Back ]

Job ID / 3545
Contract type / Fast stilling
Work hours / Full time
Wage / Løn efter kvalifikationer
Working place / København
Employment Start / Efter aftale