Proselection

T:  7022 7079

Business Controllersøges til Carletti A/S i Skødstrup

Business Controller søges til Carletti A/S i Skødstrup

Beskrivelse

Trives du i en rolle, hvor du arbejder tæt sammen med CFO’en, og hvor du er med til at påvirke de forretningsmæssige beslutninger? Er du analytisk stærk og god til at kommunikere? Og har du en god forretningsforståelse og styr på dine tal? Så har vi en spændende stilling til dig hos Carletti.

Som Business Controller hos Carletti får du en central rolle i at sikre rette indsigt og beslutningsgrundlag for den kommercielle styring og performance. Du vil få ansvaret for at levere forretningsunderstøttende analyser samt stå for rapportering, budgetlægning og systemoptimeringer. Du vil derudover få til ansvar at udvikle brugen af PowerBI samt implementere systemet i Carlettis datterselskaber. Du vil i stillingen løbende agere som sparringspartner for CFO’en, som du refererer til. Dine primære opgaver vil være:

Arbejdsopgaver

  • Ansvarlig for udvikling af PowerBI
  • Ansvarlig for implementering af PowerBI i datterselskaber
  • Kostpriskalkulationer
  • Analyser, fx indenfor salg, produktion og råvarepriser
  • Rapportering
  • Budgetter og budgetopfølgning
  • Forecast
  • Proces- og systemoptimering
  • Ad-hoc

Virksomheden

Carletti A/S er moderselskabet i Carletti-koncernen, som ellers består af to datterselskaber i Polen og Finland. Carletti udvikler og producerer chokolade- og slikprodukter. Af kendte produkter under egne mærker kan nævnes P-tærter, Skumbanananer, Big Ben Karameller og Evers Bolcher. Carletti står derudover bag en række private labels. Carlettis’ produkter sælges primært i Danmark og Nordeuropa.

Carletti er 100% ejet af Givesco A/S og har hovedsæde i Skødstrup med produktion i både Skødstrup og Vejle. Carletti er i gang med at eksekvere på en ny strategiplan, som involverer et fokus på digitalisering, kompetenceløft af medarbejdere og vækst. Fra virksomheden tilbydes der gode personaleforhold i form af pensionsordning, sundhedsforsikring samt medarbejderrabat på Carlettis produkter.

Personlige kompetencer

Som person er du imødekommende og god til at kommunikere med forskellige faggrupper. Du er positiv og har gode samarbejdsevner. Det er væsentligt, at du er analytisk anlagt, at du har et godt overblik og kan håndtere kompleksitet. Derudover besidder du god forretningsforståelse og har sans for at levere gode resultater. Sidst er du er fleksibel og proaktiv i din opgaveløsning.

IT-kompetencer

Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse

Du har min. 2-3 års erfaring fra en stilling som controller

Sprog

Dansk og engelsk

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Back ]

Job ID / 3916
Contract type / Fast stilling
Work hours / Full time
Wage / Løn efter kvalifikationer
Working place / Skødstrup
Employment Start / Hurtigst muligt