Proselection

T:  7022 7079

Financial Controllersøges til spændende international koncern i Herning

Financial Controller søges til spændende international koncern i Herning

Beskrivelse
Som controller bliver du en del af en økonomifunktion, der består af en CFO, en regnskabschef, to regnskabsmedarbejdere og en elev. Herudover har virksomheden økonomifunktioner i et par datterselskaber. Du vil arbejde tæt sammen med regnskabschefen omkring de tungere økonomiopgaver i afdelingen samtidig med, at du løbende vil deltage i optimering af processer og systemer. Der er derfor gode muligheder for at sætte præg på egne opgaver samtidig med, at du vil få en bred kontaktflade rundt i organisationen både på hovedkontoret og i datterselskaberne. Du vil derfor få en spændende og alsidig arbejdsdag i en afdeling med engagerede og proaktive kollegaer, hvor der både er plads til faglige udfordringer og et godt familieliv.
Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver
• Analyser
• Budgetter og budgetopfølgning
• Intercompany
• Konsolidering
• Månedsafslutninger/rapportering
• Årsafslutning
• Proces- & systemoptimeringer
• Backup for kollegaer
• Ad hoc-opgaver

Om virksomheden
Der er tale om en velkonsolideret og dynamisk danskejet koncern, der har eksisteret i mere end 40 år og i dag har selskaber i Danmark og flere andre lande. Virksomheden har oplevet og oplever forsat god vækst og beskæftiger i dag godt 700 medarbejdere, heraf ca. 170 medarbejdere på hovedkontoret i Herning. I virksomheden er der et uformelt miljø med et højt fagligt engagement og korte beslutningsgange. Fra virksomhedens side tilbydes gode personaleforhold med pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforening, frokostordning og fleksible arbejdstider.

Personlige kompetencer
Din arbejdsstil er struktureret og fokuseret, og du besidder gode analytiske evner. Samtidig er du god til at planlægge og prioritere dine opgaver ud fra forretningsmæssige hensyn. Du arbejder selvstændigt, struktureret og vedholdende med dine opgaver. Du vil få en bred kontaktflade, så det er vigtigt at du har gode kommunikationsevner, er vant til at argumentere sagligt og kan begå dig på tværs af organisationen på alle niveauer.

IT-kompetencer
Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse
Du har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende stilling. Herudover har du en HD-R eller Cand.merc.aud

Sprog
Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner
Søren Billeschou Christiansen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

[ Back ]

Job ID / 3600
Contract type / Fast stilling
Work hours / Full time
Wage / Løn efter kvalifikationer
Working place / Herning
Employment Start / Efter aftale