Ambitiøs Regional Finance Controller for EMEA søges til virksomhed i København

Job ID /  400648
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / København

Beskrivelse

Formår du at levere controlling og rapportering af høj kvalitet samt er god til at udforme og implementere processer?
Vil du gerne have en spændende rolle med gode udviklingsmuligheder i en stor international virksomhed i København? Så er denne stilling noget for dig.

Du vil som Regional Finance Controller for EMEA have en central rolle for at sikre virksomheden formår at levere korrekte regnskaber og rapportering af høj kvalitet. Ligeledes vil du være højre hånd for Head of Accounting & Reporting EMEA og deltage i processerne omkring mergers og acquisitioner. Du vil i rollen også på sigt skulle være med til at starte en separat financial controlling-afdeling, som du på sigt også vil skulle lede. Hos virksomheden prioriteres gode personaleforhold, og du finder en energisk og uformel atmosfære med højt til loftet. Der er hos virksomheden også gode muligheder for fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde.
Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Udforme og implementere processer til måneds-, kvartals- og årsafslutning
  • Implementering af IT-systmer, som understøtter processerne
  • Sikre korrekt rapportering
  • Højre hånd for Head of Accounting & Reporting EMEA ved acquisitioner og mergers etc.
  • Deltage i årsafslutning og årsrapporter
  • Deltage i implementering af ny årsregnskabslov
  • Ad hoc

Om virksomheden

Virksomheden blev etableret for 40 år siden og i dag en større international logistikvirksomhed, der har mere end 130 kontorer rundt omkring i verden og beskæftiger ca. 2.300 medarbejdere. På hovedkontoret i København arbejder ca. 350 medarbejdere. I virksomheden bliver du en del af et fagligt stærkt økonomiteam, som har en uformel omgangstone med en proaktiv attitude. Ydermere prioriteres gode personaleforhold med bl.a. en lækker kantineordning, sundhedsforsikring og pensionsordning.

Personlige kompetencer
Vi ser gerne, at du er ambitiøs samt er god til at kommunikere og skabe stærke professionelle relationer. Ligeledes er du en struktureret og fagligt stærk medarbejder, som arbejder proaktivt og ikke er bange for at tage et selvstændigt ansvar for dine områder. Du formår altid at sikre en høj kvalitet af dine opgaver samt har gåpåmod i forhold til at oprettet og implementere nyttige og brugbare processer. Det er derfor vigtigt for stillingen, at du formår at arbejde detaljeorienteret med opgaverne uden at miste overblikket Endvidere formår du at have blik for detaljerne og sikre den gode kvalitet, mens du samtidig bevarer overblikket.

IT-kompetencer
Du har solide IT-kompetencer og er en erfaren bruger af Excel.

Uddannelse & Erfaring
Du har en akademisk uddannelse, såsom HD eller cand.merc. Endvidere ser vi gerne, at du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling eller fra revisionsbranchen.

Sprog
Du kan dansk og engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner
Søren B. Christiansen & Maja Frøhlke Sørensen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesserede i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. 

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os


fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her