Selvdreven og robust Controller søges til international virksomhed i København

Job ID /  400141
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / Kastrup

Beskrivelse

Er du en solid og kompetent Controller, som brænder for at udarbejde budgetter og forecasts? Trives du i en anerkendt international virksomhed samt blive en del af et erfarent regnskabshold? Så er denne stilling noget for dig.

Som Controller får du en dynamisk hverdag i en spændende international virksomhed og bliver en del af en velfungerende økonomiafdeling på fire inkl. Finance Manager, som du også vil referere til. Dine arbejdsopgaver vil være fokuseret på controllingopgaver såsom kvalitetssikring af måneds- og årsafslutning samt udarbejdelse af likviditetsforecasts. Du vil også blive en del af et team, hvor man hjælper hinanden og derved sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen.
Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Budgetter og løbende forecasts i excel og konsolideringssystem
  • Månedlig rapportering i koncernens konsolideringssystem
  • Kvalitetssikring og supportopgaver i forbindelse med årsafslutning
  • Tilsyn og kvalitetssikring af igangværende arbejde, afstemninger og lignende i forbindelse med månedsafslutning
  • Overvåge pengestrømme og udarbejdelse af likviditetsforecasts
  • Supportere økonomiafdelingens øgning af standardisering af processer
  • Ad hoc-opgaver

Om virksomheden

Der er tale om en international virksomhed, som har eksisteret i mere end 45 år med hovedsæde i Singapore. Virksomheden er verdens største udbyder af MRO-løsninger til flybranchen, hvorfra den danske salgs- og administrationsafdeling supporterer det svenske MRO-værksted. I virksomheden bliver du en del af et internationalt og erfarent regnskabshold med en uformel omgangstone og proaktiv attitude. Ydermere prioriteres gode personaleforhold med bl.a. en lækker kantineordning, sundhedsforsikring og motionscenter.

Personlige kompetencer
Vi ser gerne, at du er en initiativrig og mødestabil person, som nyder en dynamisk arbejdsdag med en bred opgaveportefølje. Ligeledes har du en struktureret og analytisk tilgang til dine arbejdsopgaver og formår at levere dine opgaver i høj kvalitet indenfor aftalte deadlines. Det er også vigtigt for stillingen, at du er løsningsorienteret og god til at identificere problemstillinger samt finde løsninger på disse. Du agerer serviceminded og er ikke bleg for at give en hjælpende hånd til dine kollegaer.

IT-kompetencer
Du har solid erfaring med Excel og gerne kendskab til SAP.

Uddannelse & Erfaring
Du har en akademisk uddannelse såsom HD(R) eller lignende og flere års erfaring fra lignende stillinger er vigtigere end uddannelse.

Sprog
Du er erfaren i engelsk i skift og tale.

Kontaktpersoner
Torben Jørgensen & Maja Frøhlke Sørensen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.
Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os


fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her