Finansiel Controller søges til ambitiøs international koncern i Odense

Job ID /  401082
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / Odense

Beskrivelse

Vil du være en del af en dynamisk og udviklingsorienteret koncern med korte beslutningsveje og et uformelt arbejdsmiljø? Brænder du for at yde rådgivning og levere finansiel controlling af høj kvalitet? Så er denne stilling noget for dig.
Som Financial Controller bliver du en vigtig del af et stærkt og velfungerende team, som udover dig består af seks engagerede controllere samt virksomhedens Group Controlling Manager, som du vil rapportere til. Du vil i tæt samarbejde med dine kolleger servicere alle koncernens selskaber, mens du bliver ansvarlig for en bred vifte af opgaver primært rettet mod finansiel controlling. Din kontaktflade vil være bred, idet du vil understøtte og yde sparring til diverse kontakter i organisationen samt samarbejde tæt med regnskabsafdelingen. Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Udarbejdelse af årsrapporter
  • Budgetopfølgning på månedsregnskaber samt analyse heraf
  • Udarbejdelse af budgetter i samarbejde med driftsorganisationen
  • Agere sparringspartner til forretningsenheder
  • Optimering af regnskabsafslutningsprocessen
  • Kontakt til revisor
  • Indrapportering til myndigheder
  • Ad hoc

Om virksomheden

Der er tale om en større solid danskejet koncern, der driver forretning i både Danmark, Norge og Sverige. Virksomheden beskæftiger i dag godt 200 medarbejdere, hvoraf cirka 120 er tilknyttet hovedkontoret i Odense, hvor også du vil have din daglige gang. Dagligdagen i virksomheden er præget af et højt aktivitetsniveau, afveksling og masser af udfordringer, som skaber rig mulighed for både faglig og personlig udvikling for hver enkelt medarbejder. Som Financial Controller vil du mærke virksomhedens uformelle miljø, team-ånd samt en god, direkte og uhøjtidelig omgangstone. Virksomheden tilbyder attraktive personaleforhold i form af blandt andet pension, sundhedsforsikring, kantine, massageordning, fleksible arbejdstider og sociale arrangementer.

Personlige kompetencer
Som person er du samarbejdsorienteret, god til at kommunikere og trives med en bred kontaktflade på tværs af organisationen og forskellige niveauer. Du er en analytisk og fokuseret medarbejder, som finder det naturligt at tage selvstændigt ansvar for mange forskelligartede opgaver, som du er i stand til at navigere, eksekvere og prioritere i. Arbejdsopgaverne løser du med en struktureret og vedholdende tilgang. Endvidere er du nysgerrig, besidder et stort drive, har let til smil og er ikke bange for at udfordre.

IT-kompetencer
Du har gode IT-kompetencer.

Uddannelse & Erfaring
Vi ser gerne, at du har en akademisk uddannelse, såsom HD eller cand.merc.. Endvidere har du ideelt nogle års erfaring fra en lignende stilling eller fra revisionsbranchen.

Sprog
Du er i stand til at begå dig på dansk og lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner
Torben Jørgensen & Camilla Tang

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesserede i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. 

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os


fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her