Erfaren og udadvendt regnskabsmedarbejder søges til Via Biler i Højbjerg

Job ID /  400798
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / Højbjerg

Beskrivelse

ProSelection søger for Via Biler.

På vegne af Via Biler søger vi lige nu en dygtig, udadvendt og motiveret regnskabsmedarbejder til virksomhedens økonomiafdeling i Højbjerg. Som regnskabsmedarbejder får du ansvaret for din egen portefølje af opgaver og vil indgå i et tæt samarbejde med dine syv kolleger omkring den daglige drift af økonomifunktionen. Stillingen byder på spændende muligheder for at udvikle økonomiafdelingens processer, så du sammen med dit team kan levere den bedste service såvel internt som eksternt. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

  • Administration af en række af koncernens mindre selskaber, herunder ejendomsselskaber
  • Debitor – og kreditorbogholderi
  • Vedligeholdelse af anlægskartotek
  • Afstemning af balanceposter
  • Deltagelse i månedsafslutning
  • Deltagelse i årsafslutning
  • Back-up for kolleger
  • Ad.hoc.

Om virksomheden

Via Biler er en af Danmarks hurtigst voksende bilkoncerner med 10 afdelinger i Østjylland og København. Virksomheden beskæftiger mere en 300 medarbejdere og har eksisteret siden 1955. Desuden er virksomheden på en spændende vækstrejse og har overtaget driften af Hertz Biludlejning fra 2023. Du vil få din daglige gang på virksomhedens hovedkontor i Højbjerg, hvor der hersker uformel stemning med et godt kollegialt sammenhold. Fra Via Bilers sides tilbydes der gode personaleforhold med bl.a. pension og sundhedsforsikring. 

Personlige kompetencer
Som person er du imødekommende, udadvendt og har gode samarbejdsevner. Du arbejder struktureret og målrettet. Desuden er du hjælpsom og fuld af gåpåmod. Du har en faglig stolthed for dit fag og ønsker at levere et kvalitetssikkert resultat. Dertil er du praktisk anlagt og åben overfor håndtering af forskellige typer opgaver. Du er en robust person, der kan stå inde for dine beslutninger og er omhyggelig i din tilgang til opgaverne.

IT-kompetencer
Du er en erfaren bruger af et eller flere økonomisystemer.

Erfaring & uddannelse
Du har erfaring fra lignende stilling og gerne erfaring fra revisionsbranchen. Erfaring fra bilbranchen er en fordel men ikke et krav.

Sprog
Dansk

Kontaktpersoner
Søren Christiansen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os


fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her