Erfaren økonomichef søges til anerkendt produktionsvirksomhed i Nordsjælland

Job ID /  400343
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / Nordsjælland

Beskrivelse

Brænder du for at arbejde med økonomistyring og ledelse? Trives du i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på kvalitet og inddragelse? Så er det måske dig, vi søger til denne stilling.
Som økonomichef er du hands-on i forhold til den daglige økonomistyring. Arbejdsopgaverne spænder bredt, og byder både på bogføring såvel som rapportering til virksomhedens udenlandske moderselskab. Økonomichefens rolle indebærer desuden ansvaret for en regnskabsassistent, og samtidigt indgår du som en del af virksomhedens daglige ledelse. Din kontaktflade er bred, idet du skal kommunikere med forskellige samarbejdspartnere både internt og eksternt. Du får derfor en spændende og alsidig hverdag, hvor du samtidigt får muligheden for at optimere processer og arbejdsgange i din afdeling. Opgaverne, som du primært arbejder med, omfatter blandt andet:

Arbejdsopgaver

 • Bogføring
 • Afstemninger
 • Opdatering af valutakurser
 • Anlægsaktiver
 • Moms
 • Løn
 • Rapportering til moderselskab
 • Udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsregnskab
 • Udarbejdelse af drifts- og likviditetsbudgetter
 • Likviditetsstyring
 • Indgå som en del af virksomhedens ledelse
 • Optimering af økonomistyring, processer og systemer
 • Ad-hoc

Om virksomheden

Her er tale om en international produktionsvirksomhed der har eksisteret i mere end 50 år, og som førende inden for deres niche. Virksomheden har kunder over hele verden, og beskæftiger i dag godt 100 medarbejdere, hvoraf mange har været i virksomheden i mange år. Det er således en virksomhed, der vægter medarbejderne højt, og gør meget for at sikre et godt arbejdsmiljø. Du bliver derfor en del af et stærkt fællesskab, hvor man interesserer sig for hinanden og har fokus på åben og konstruktiv dialog. Fra virksomhedens side tilbydes særdeles gode personaleforhold i form af blandt andet pension, forsikringer, god frokostordning og sociale arrangementer. Desuden er der i virksomheden fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Personlige kompetencer
Som person er du samarbejdsorienteret, nytænkende og serviceminded, og du trives med en bred kontaktflade både internt og eksternt. Du finder det naturligt at udfordre status quo, og selvstændigt tage ansvar for dine områder og arbejdsopgaver, som du løser med en struktureret tilgang. Du er desuden analytisk, kvalitetsbevidst og sætter pris på variation i arbejdsopgaverne.

IT-kompetencer
Du har erfaring med et eller flere økonomisystemer

Uddannelse & Erfaring
Du har solid erfaring fra en lignende stilling. Derudover har du akademisk uddannelse, såsom HD eller cand.merc.

Sprog
Dansk og engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner
Søren B. Christiansen & Maja Frøhlke Sørensen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesserede i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. 
Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os


fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her