Økonomiansvarlig søges til international produktionsvirksomhed i Nordsjælland

Job ID /  433733
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / Nordsjælland

Beskrivelse

Trives du med selvstændigt ansvar for alle opgaver inden for bogholderiet? Har du lyst til at arbejde i en spændende og dynamisk produktionsvirksomhed? Så er denne stilling noget for dig.
  
Som økonomiansvarlig får du hele ansvaret for virksomhedens bogholderi fra A-Z, herunder lønhåndteringen for virksomhedens 32 medarbejdere. Du vil således blive virksomhedens primære økonomiske kompetence. Du vil få en alsidig hverdag, hvor du har nærmeste reference til virksomhedens ejer og direktør. Stillingen er en deltidsstilling på 30 timer, hvor timerne kan lægges, så det passer ind i din hverdag.
  
Dine opgaver vil blandt andet være:
  
Arbejdsopgaver

 • Debitor
 • Kreditor
 • Finans
 • Moms
 • Lønkørsel
 • Indberetninger
 • Afstemninger
 • Budgetter
 • Klargøring af måneds- og årsregnskab
 • Kontakt til bank
 • Ad hoc
  
Om virksomheden
Her er tale om en veletableret produktionsvirksomhed, som blev grundlagt i 1967 og er Danmarks største inden for sit område. Virksomheden eksporterer til udlandet og har små som store kunder. Fra virksomhedens side tilbydes der gode personaleforhold med pension, sundhedsforsikring, fleksible arbejdstider og sociale arrangementer.  
  
Personlige kompetencer
Du er en fagligt stærk og selvstændig medarbejder, som ved hvor det er nødvendigt at tage fat. Du er løsningsorienteret og formår at identificere problemstillinger samt finde løsninger til disse. Du har en systematisk og detaljeorienteret tilgang til dine arbejdsopgaver og følger løbende op. Derudover trives du med hands-on opgaver.
  
IT-kompetencer
Du har solide IT -kompetencer.
  
Erfaring & uddannelse
Du har flere års erfaring fra lignende stilling.

Sprog
Dansk            
  
Kontaktpersoner
Søren B. Christiansen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.
  
Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os


fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her