Løsningsorienteret og dygtig Regnskabsassistent søges til TV 2 DANMARK i Odense

Job ID /  433471
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / Odense

Beskrivelse

Har du lyst til at arbejde med anlægsaktiver og trives du i et miljø, hvor der er fokus på udvikling og høj kvalitet? Kan du se dig selv som en del af regnskabsfunktionen i et af Danmarks største mediehuse, hvor der er fokus på balance mellem arbejds- og privatliv? Ønsker du en arbejdsplads, hvor det både er lærerigt, udviklende og sjovt at gå på arbejde, og hvor sammenhold spiller en stor rolle i forhold til at opnå resultater?

Til TV 2 DANMARKs økonomiafdeling i Odense søger vi en nysgerrig, lærelysten og selvkørende regnskabsassistent. I stillingen vil du i samarbejde med dine kollegaer varetage økonomien for virksomhedens tekniske afdelinger, hvor du blandt andet vil være ansvarlig for anlægsaktiver, leverandørfakturaer og udgiftsrapporter. I TV 2 DANMARK lægges der stor vægt på medarbejdernes arbejdsglæde og du vil indgå i en åben- og tillidsfuld arbejdskultur med gode sparrings- og udviklingsmuligheder.
Dine opgaver vil blandt andet være:  

Arbejdsopgaver

  • Review og slutkontering af leverandørfaktura
  • Ansvar for anlægsaktiver
  • Udgiftsrapporter for medarbejdere i de tekniske afdelinger
  • Sparring med kollegaer i de tekniske afdelinger
  • Ad-hoc opgaver

Om virksomheden

TV 2 DANMARK beskæftiger ca. 1.400 medarbejdere og driver kanalen TV 2 samt en række nichekanaler som for eksempel TV 2 NEWS og TV 2 ZULU. Derudover har TV 2 en række online tjenester her i blandt streamingtjenesten TV 2 PLAY. I virksomheden vægtes kvalitet og troværdighed i særlig grad, som dertil blandes med en professionel- og serviceorienteret tilgang til kunderne. Der lægges desforuden stor vægt på gode personaleforhold, hvilket blandt andet afspejler sig i lang anciennitet blandt medarbejderne i økonomiafdelingen. Fra virksomhedens side tilbydes en god pensionsordning, sundhedsforsikring, personaleforeninger, tillæg ved overarbejde, sociale arrangementer, kantineordning og mulighed for hjemmearbejde.  

Personlige kompetencer
Som person er du selvstændig og ansvarsbevidst, og du trives med frihed under ansvar. Du er som person udadvendt og trives med at lære nyt og skabe nye relationer. Derudover er det væsentligt, at du formår at skabe overblik og struktur i en travl hverdag, hvor du kan have mange bolde i luften på samme tid. Du formår både at arbejde selvstændigt med dine opgaver og levere høj kvalitet samt evner at arbejde i teams på tværs af afdelingerne. Slutteligt, er du en positiv person, som trives med at arbejde i et miljø præget af tillid, forståelse og gensidig respekt.

IT-kompetencer
Du har flair for IT.        

Erfaring og uddannelse          
Du har gerne en kontor- eller regnskabsuddannelse. Derudover har du 3-5 års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog
Dansk.

Kontaktpersoner
Søren Christiansen og Maja Frøhlke Sørensen.

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.
Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.
  
TV 2 DANMARK er én af Danmarks største medievirksomheder med en mangeårig, stærk position på det danske tv-marked og med høje digitale ambitioner. Virksomheden driver public service-kanalen TV 2 og streamingtjenesten TV 2 PLAY samt nichekanalerne TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE, TV 2 FRI, TV 2 NEWS, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X. Samlet set er kanalfamilien Danmarks mest populære, og sammen med TV 2 PLAY, tv2.dk og TV 2’s apps har TV 2 kontakt med over 85 procent af danskerne i løbet af en uge. TV 2 driver public service-virksomhed på et kommercielt grundlag, og årsomsætningen på ca. 3,6 milliarder kroner udgøres af både reklame- og abonnementssalg. TV 2 har omkring 1400 ansatte og hovedkontor på Kvægtorvet i Odense.

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os


fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her