Controller/Økonomikonsulent søges til bygge- og boligadm.selskab i Høje Taastrup

Job ID /  401815
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / Taastrup

Beskrivelse

Har du lyst til at være del af en virksomhed med en flad struktur, hvor samarbejde prioriteres i hverdagen? Og vil du arbejde i et kompetent og forretningsorienteret rådgiverteam, der er kendt for både at skabe gode resultater og have det sjovt sammen? Så læs videre her…

Som Controller/Økonomikonsulent bliver du del af en større økonomiafdeling med 33 medarbejdere, hvor du bliver del af en team på 10 medarbejdere. Afdelingen varetager økonomistyringen for 100 boligselskaber og deres underliggende afdelinger i hele landet. Afdelingen er i gang med at styrke deres fokus på rådgivning og support af bestyrelser, driftsledere og kundechefer. Det betyder, at du vil have en bred kontaktflade med interne og eksterne interessenter i hverdagen.

Arbejdet foregår i et uformelt og behageligt miljø. Stillingen er på 37 timer inkl. frokost. Du refererer i det daglige til en teamleder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

Arbejdsopgaver

  • Proaktiv rådgivning og økonomistyring, herunder:
  • Udarbejdelse af budgetter og kvartalsvis budgetopfølgning
  • Analyser og konsekvensberegninger
  • Udarbejdelse af årsregnskaber
  • Præsentation af selskabsregnskaber for bestyrelser et par gange om året
  • Sparringspartner for bestyrelser, herunder udarbejdelse af anbefalinger til ledelsesmæssige beslutninger

Om virksomheden

Der er tale om et landsdækkende bygge- og boligadministrationsselskab, som beskæftiger samlet ca. 600 medarbejdere. På matriklen har du 130 kolleger i det daglige. Virksomheden går op i moderne arbejdsprocesser og arbejder løbende med at digitalisere arbejdsgange bl.a. ved hjælp af robotteknologi. I afdelingen er der en professionel og afslappet atmosfære. Der tilbydes attraktive medarbejdergoder i form af pensionsordning, sundhedssikring, frokostordning og personaleforening.

Personlige kompetencer
Som person er du imødekommende, ambitiøs og har gode samarbejdsevner. Derudover er du analytisk stærk og er i stand til at håndtere kompleksitet uden at miste overblikket. Du forstår at tage ansvar for dine opgaver og har et godt overblik og sans for både detalje og helhed. Du er udadvendt og en dygtig formidler, der er god til både mundtlig og skriftlig kommunikation. Du er desuden en udpræget afslutter, der har fokus på at overholde deadlines.

IT-kompetencer
Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse
HD-R, merkonom eller tilsvarende. Herudover har du flere års relevant erfaring med lignende opgaver f.eks. fra revisionsbranchen.

Sprog
Dansk

Kontaktpersoner
Søren Christiansen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os


fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her