Engageret Løn- & regnskabsmedarbejder søges til Blu A/S i Valby

Job ID /  491063
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / Valby

Beskrivelse

Har du styr på tallene og interesserer du dig for lønbogholderiet? Trives du I en virksomhed, hvor der er fokus på udvikling og kvalitet? Har du lyst til at arbejde i en virksomhed, der står bag nogle af de mest velkendte underholdningsprogrammer på dansk TV? Så er denne stilling som Løn- & regnskabsmedarbejder noget for dig!

Som Løn- & regnskabsmedarbejder hos Blu A/S bliver du en del af økonomiafdelingen med tre medarbejdere. Du kommer til at arbejde selvstændigt med dine opgaver, men har altid mulighed for sparring med dine kollegaer. Du bliver ansvarlig for lønhåndtering og kreditorstyringen, men kommer ligeledes til at arbejde med finansbogføring og rejseafregninger. I virksomheden lægges der vægt på engagement, høj faglighed og arbejdsglæde, og det er derfor væsentligt, at du er proaktiv og har et positivt mindset. Du vil have stor indflydelse på planlægningen af din egen arbejdsdag.

Stillingen er på 37 timer.

Dine opgaver vil blandt andet være:

Arbejdsopgaver

 • Lønhåndtering for ca. 75 medarbejdere
 • Vedligeholdelse af stamdata
 • Refusioner
 • Kreditorstyring via invoice workflow
 • Rejse-/udgiftsafregninger
 • Finansbogføring
 • Besvarelse af henvendelser fra medarbejdere
 • Ad hoc
  
Om virksomheden
Blu A/S er et dansk produktionsselskab, som producerer underholdning til danske TV- og streamingkanaler. Produktionsselskabet står blandt andet bag programmer som X-Factor, Landmand søger kærlighed, Forsidefruer, Danmark har talent og mange flere. Blu A/S er grundlagt i 2001 og har hovedsæde i København, med kontor lige op ad Valby st. Hos Blu A/S beskæftiges i dag 75 medarbejdere, og du bliver således en del af en spændende og dynamisk virksomhed med mange gode kollegaer. Virksomheden er ejet af britiske Fremantle, der er en stor international koncern på markedet for produktion af underholdning til tv- og streamingbranchen. Fremantle ejer 44 mindre produktionsselskaber rundt omkring i verden, herunder selskaberne Miso Film og Strong, der også er baseret i København.
  
  
Du tilbydes
 • 37 timer pr. uge.
 • 5 ugers ferie + 5 feriefridage
 • Fleksible arbejdstider
 • Mulighed for 1 hjemmearbejdsdage pr. uge
 • Frokostordning
 • Sundhedsforsikring
 • Kaffe og frugt ordning
 • Sociale arrangementer
 • Løn efter kvalifikationer
 
Personlige kompetencer
Som person er du frisk og udadvendt, og trives med at have en stor kontaktflade. Det er derfor også naturgivent, at du er serviceminded og en god kommunikator, der forstår at levere dine budskaber med præcision. Som Løn- og regnskabsmedarbejder er det ydermere vigtigt, at du er detaljeorienteret og trives med at besidde fortrolig viden. For både at kunne overholde deadlines og samtidigt levere høj kvalitet i dit arbejde, er det nødvendigt, at du er god til at holde struktur og har overblik i en omskiftelig, og til tider, travl hverdag. Desforuden er du som person positiv, lærenem og proaktiv. Du blomstrer i et udviklende og dynamisk miljø.

IT-kompetencer
Erfaring med Visma løn og SAP er en fordel, men ikke et krav.        

Erfaring og uddannelse          
Minimum 3 års erfaring fra lignende stilling. Erfaring vægtes højere end uddannelse.

Sprog
Dansk i skrift og tale.

Kontaktpersoner
Søren B. Christiansen og Maja Frøhlke Sørensen.

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.
Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os


fra til




(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her