Regnskabsassistent med debitorerfaring søges til Spangsberg Chokolade A/S

Job ID /  563065
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / Taastrup

Beskrivelse

Besidder du solide kompetencer inden for bogføring og har du en dybdegående forståelse for håndtering af debitorer? Er du kendt for din kvalitetsbevidsthed, systematiske tilgang og skarpe øje for detaljer? Trives du ved at arbejde selvstændigt og motiveres af at levere enestående præstationer? Hvis du søger en mulighed for at integrere dig i en voksende og velrenommeret dansk virksomhed, hvor du kan efterlade dit aftryk, så er det netop dig, vi søger!

I rollen som Regnskabsassistent hos Spangsberg Chokolade A/S vil du spille en aktiv og integreret rolle i økonomiafdelingen, som består af et team af 3 dedikerede medarbejdere og dig. Teamet inkluderer en Økonomichef, en Senior Accountant og yderligere en Regnskabsassistent, der primært har fokus på kreditorområdet. I rollen som Regnskabsassistent vil du have hovedansvaret for debitorbogholderiet, herunder bogføring, afstemninger og kundekontakt. Herudover vil du få ansvaret for afstemninger vedrørende virksomhedens 14 fabriksudsalg samt administrative opgaver i forbindelse hermed. Det forventes at du træder til med hjælp i afdelingen i perioder med ekstra travlhed eller ved kollegers fravær.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

 • Debitorstyring
 • Fakturering
 • Bogføring af indbetalinger
 • Udsendelse af kontoudtog
 • Afstemning med debitor, herunder rykning ved manglende betaling
 • Afstemning og bogføring vedrørende FlexPOS (Kassesystem fra virksomhedens 14 fabriksudsalg)
 • I øvrigt hjælpe til på kontoret i forbindelse med fravær og travle perioder – herunder besvarelser af telefon og mails.
  
Om virksomheden 
Spangsberg Chokolade A/S er en vækstende familieejet virksomhed, der er placeret med hovedkontor og produktion i Taastrup. Koncernen beskæftiger op til 200 medarbejdere afhængig af sæsonen. Spangsberg Chokolade A/S arbejder med at udvikle, producere og sælge deres ikoniske flødeboller, Nørregade bolcher og andet slik. Produkterne sælges i detailhandlen og ved egne fabriksudsalg rundt om i hele landet. I virksomheden bliver du en del af et fagligt stærkt og udviklingsorienteret økonomiteam, som har en uformel omgangstone.
  
Du tilbydes

 • 30-32 timer pr. uge.
 • Pensionsordning
 • Sundhedsforsikring
 • Frokostordning
 • Fri parkering
 • Sociale arrangementer
 • Løn efter kvalifikationer
  
Personlige kompetencer
Vi søger en profil, der er udadvendt, engageret og trives med at arbejde selvstændigt. Desuden formår den rette kandidat at holde overblik og struktur, og du er i stand til selvstændigt at koordinere din arbejdsdag fra A-Z. Du er dertil detaljeorienteret og kan levere høj kvalitet i et dynamisk miljø. Som person er du nysgerrig af natur og besidder gode kommunikationsevner. Slutteligt er det centralt, at du er en holdspiller med et positivt sind og åben over for udvikling fagligt såvel som personligt.
  
IT-kompetencer
Gerne erfaring med Business Central (Cloud version af Microsoft Navision). Desuden er du en erfaren bruger af Excel.
  
Uddannelse & Erfaring
Minimum 2-3 års erfaring fra lignende stilling. Erfaring vægtes højere end uddannelse.
  
Sprog
Dansk og lettere engelsk i skrift og tale
  
Kontaktpersoner
Søren B. Christiansen & Amalie Thorndal.
  
Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
  
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. 
  
Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os

fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her


This site is registered on wpml.org as a development site.