Lønbogholder søges til kvalitetsfokusret entreprenørvirksomhed

Job ID /  565601
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / Odense

Beskrivelse

I en kvalitetsfokuseret og velfungerende entreprenørvirksomhed beliggende i Odense bliver du, som en del af en fagligt stærk afdeling, medansvarlig for regnskabsmæssige opgaver, der primært har fokus på løn og HR-området. Der er gode sparringsmuligheder direkte på opgaverne, og der er generelt et ønske om at løfte opgaverne i flok i afdelingen som helhed. Du bliver involveret i følgende opgaver:

Arbejdsopgaver  

  • Lønkørsel, timelønnede
  • Bogføring af timer i ERP
  • Lønafregning
  • Vedligeholdelse af stamdata
  • Refusionsansøgninger
  • Administrative forhold vedr. ansættelser, arbejdstøj og biler
  • Indberetninger til Danmarks statistik
  • Overenskomster, ajourføres
  • Kreditorstyring, kontering og kontrol
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Virksomheden er internationalt funderet og orienteret. Man er markedsledende inden for sit segment, og opererer i et marked baseret på tillid og loyalitet, der indebærer en stor gensidig respekt mellem virksomheden selv og dens kunder. Der er her tale om en solid og velkonsolideret virksomhed, der repræsenterer en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handlig, hvor dit input også bliver hørt, og hvor faglig kompetence på dit eget og på kollegers områder altid er lige ved hånden.

Personlige kompetencer
Du er ansvarlig, selvkørende, struktureret, fagligt velfunderet, og du formår at planlægge og koordinere din arbejdsdag fra A-Z. Du trives i et professionelt miljø, hvor hjælpsomhed er i højsædet, og du i høj grad er bidragende inden for dit kompetenceområde.

IT-kompetencer
Virksomheden benytter sig af VISMA, systemkendskab ikke et krav.

Uddannelse og erfaring
Erfaring er vigtigere end uddannelse.

Sprog
Dansk og Engelsk.

Kontaktpersoner
Torben B. Jørgensen og Maja Frøhlke Sørensen.

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os

fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her


This site is registered on wpml.org as a development site.