Rekrutteringsprocessen

ProSelection har igennem mange års erfaring opbygget en særdeles grundig og effektiv rekrutteringsproces. Vi har opdelt vores rekrutteringsproces i syv etaper. 

Etape 1 – Stillingsafklaring
Kundemødet – hvor processen etableres og sættes i gang. ProSelection lærer din virksomhed at kende, og forventningerne til den kommende medarbejders faglighed og personlighed afstemmes.  

Etape 2 – Kandidattiltrækning
ProSelection bruger en række forskellige værktøjer til at tiltrække de bedste kandidater. Vi formulerer en stillingsannonce, som sammen med vores viden om din virksomhed danner grundlaget for at tiltrække kandidater. Vi bruger følgende metoder til at tiltrække de bedste kandidater:

  • Søgning i vores database som er Danmarks største inden for regnskab og økonomi
  • Annoncering af stilling på jobportaler f.eks. (Jobindex, Ofir & Jobnet)  
  • Annoncering på proselection.dk
  • Annoncering på Linkedin, Facebook, Instagram X (Twitter)
  • Tiltrækning via sociale og faglige netværk

 

Etape 3 – Udvælgelse
Vi søger vores database igennem for egnede kandidater, vi gennemgår ansøgerne og udvælger de interessante kandidater samt giver afslag til øvrige kandidater.  Fælles for alle kandidater, der bliver sendt videre til din virksomhed, er, at ProSelection kan stå 100 % inden for såvel kandidaternes faglighed som personlighed. Alle kandidater har været gennem samme udvælgelsesproces, hvor de har gennemgået:

  • Et dybdegående interview med fokus på personlige og faglige egenskaber
  • Personlighedstest
  • Forskellige regnskabstest afhængig af kandidaternes niveau

 

Etape 4 – Præsentation
Vi præsenterer de bedst egnede kandidater til stillingen. Det vil typisk være to-fire kandidater, som jeres virksomhed tager til samtale. I præsentationen bliver kandidaternes faglige kundskaber, deres jobønsker, deres samarbejdsevner og deres personlighed uddybet. Sammen med kandidaternes CV får du således et dybdegående billede af kandidatens kompetencer, og dermed er du godt forberedt til en samtale med disse.

Etape 5 – Samtaler
Samtalerne med kandidaterne vil blive afholdt i din virksomhed og af dig og evt. dine kollegaer. ProSelection står for alt det praktiske vedrørende koordinering af samtalerne. Derudover står vi i denne periode også til rådighed for indhentning af referencer og generel rådgivning omkring de egnede kandidater.

Etape 6 – Ansættelse
Den ønskede kandidat tilbydes og underskriver en ansættelseskontrakt formuleret af dig. Alle kandidater, der er formidlet af ProSelection, er indbefattet af en garantiordning. Med garantien er din virksomhed sikret en genplacering, såfremt kandidaten – mod forventning – ikke skulle være den rette. ProSelection tilbyder markedets længste garanti på op til 24 måneder.

Etape 7 – Opfølgning
Vi sætter vores kunders tilfredshed og kandidaters velbefindende i højsædet, og derfor følger vi op på ansættelsen i månederne efter ansættelses start.

 

 

Ring mig op

Vi ringer dig op hurtigst muligt efter at du har udfyldt formularen

Ring mig op