Kandidatreferencer

“Jeg kan varmt anbefale ProSelection, som hjalp mig hurtigt og professionelt med at finde mit drømmejob.”

Regnskabsassistent Jeanette Hansen

“Jeg var meget tilfreds med ProSelections indsats, da jeg var jobsøgende. De behandlede mig professionelt, og jeg blev hurtigt kørt i stilling til mit nye job.”

Regnskabsansvarlig Pia Nielsen

“ProSelection handlede hurtigt og professionelt i mit tilfælde. Efter blot en uge i ProSelections hænder, havde jeg et nyt job.”

Regnskabsmedarbejder Lone Menzies

”Mit seneste job som økonomichef hos UNICEF fik jeg gennem ProSelection. Forløbet hos ProSelection var trygt og professionelt. Jeg følte mig godt behandlet, og jeg følte, at ProSelection forstod at afstemme de rigtige værdier mellem mine forventninger og UNICEFs ønsker, således at matchet blev helt rigtigt. Jeg vil helt sikkert anbefale ProSelection til andre.”

Økonomichef Brian Chlala

“Den personlige behandling jeg har fået hos ProSelection har været yderst imødekommende og har indeholdt nyttige råd og vejledning til brug ved mine videre samtaler. Jeg har herudover haft en følelse af, at ProSelection har haft stor fokus på at finde ud af præcis hvem jeg var som kandidat, for derigennem at finde det bedste match mellem kandidat og virksomhed.”

Teamleder Allan Bachmann

 
Se kandidater

“ProSelection har yderst professionelt håndteret min jobsøgning, både under indledende samtale og efterfølgende opfølgning. Jeg har været fascineret og imponeret over den måde konsulenten greb den samtale an, hvor jeg skulle præsentere og sælge mig selv. Det var en meget anderledes måde for mig og gav mig stof til eftertanke, og hvor jeg samtidig fik tilført en række gode impulser, som jeg med stor fordel ville kunne bruge i en fortsat jobsøgning.”

Regnskabskoordinator Carsten Neergaard

”Jeg har gennem ProSelection fundet mit nye job, og har gennem hele forløbet været yderst tilfreds med forløbet. Den indledende samtale med konsulenten var i et afslappet miljø og med en behagelig atmosfære, hvorfor jeg som person kunne åbne mig, og fortælle åbent og ærligt om mine stærke og svage sider. ProSelection havde nogle forslag til mulige virksomheder, som kunne være interessante for mig, og konsulenten og jeg snakkede mulighederne igennem vedr. de forskellige jobs. Efterfølgende blev jeg sendt til samtale hos en af virksomhederne, og resten var op til mig… En stor tak til ProSelection herfra for en helt igennem perfekt oplevelse”


Controller Lars Gimsing

Ring mig op

Vi ringer dig op hurtigst muligt efter at du har udfyldt formularen

Ring mig op