Interim service - en fleksibel løsning

Har din virksomhed behov for en midlertidig regnskabschef, økonomichef eller økonomidirektør i en kortere eller længere periode? ProSelection har opbygget en mangfoldig database med interim managers udelukkende inden for regnskab og økonomi. Vores managers har alle ledelseserfaring på forskellige niveauer fra danske, internationale eller offentlige virksomheder. De er vant til fra første dag at tage fat om de udfordringer, din virksomhed skal have løst.


Effektiv og fleksibel proces:

  • ProSelection leverer inden for et par dage egnede kandidater

  • Din virksomhed er kun bundet til den aftalte periode og kan ofte opsige aftalen fra dag til dag


Praktisk og strategisk udbytte:

  • ProSelections interim managers har erfaring fra lignende opgaver og formår at løse problemstillinger hurtigt og effektivt, samt bidrage til virksomhedens overordnede strategiske mål.

Priser og aftaler:

  • Omkostningen for en interim manager svarer til niveauet for en permanent leder når løn, bonus, pension, feriepenge, personalegoder, opsigelsesvarsel, samt rekruttering lægges sammen.

  • Alle aftaler vedrørende interim service er individuelt udformet og afhænger af opgavens placering, kompleksitet og den ønskede kompetence.

  • Interim manageren er ansat hos ProSelection på kontrakt imens opgaven udføres for kunden. Alle forpligtelser som f.eks. løn og opsigelse påhviler ProSelection.

  • ProSelection afregner en fast timepris, hvortil der ikke kommer yderligere omkostninger. Din virksomhed modtager en samlet faktura på det antal timer, som interim manageren har været i din virksomhed.

Ring 70 22 70 79 for en uforpligtende drøftelse om mulighederne for interim service eller kontakt os via Bestil interim konsulent 

ProSelection tilbyder også:


Se kandidater

Ring mig op

Vi ringer dig op hurtigst muligt efter at du har udfyldt formularen

Ring mig op