Search & Selection - den bedste regnskabsmedarbejder


ProSelection har gennem 14 år specialiseret sig i udelukkende at hjælpe virksomheder med rekruttering af regnskabs- og økonomimedarbejdere lige fra regnskabsassistenten til økonomidirektøren. Vi hjælper hvert år flere hundrede virksomheder i alle størrelser og i alle brancher med at rekruttere den helt rigtige regnskabsmedarbejder, controller, regnskabschef eller økonomichef.

Vi finder den rette medarbejder til din virksomhed, og måden vi garanterer dette på, er ved at afdække hele markedet for kandidater. Hos ProSelection arbejder vi både med de aktivt søgende kandidater, som henvender sig via stillingsopslag, og de passive kandidater, som vi selv kontakter via vores egen database og/eller via netværk som Linkedin. Når din virksomhed mangler en regnskabsmedarbejder, vil en rekrutteringsproces hos ProSelection blandt andet omfatte:

  • Søgning i egen database med mere end 15.000 kandidater
  • Søgning via netværk som Linkedin
  • Annoncering via jobportaler
  • Dybdegående interview
  • Personlighedstest
  • Regnskabstest


Det er en tidskrævende proces at finde den rette medarbejder, og det kan være dyrt at vælge den forkerte medarbejder. ProSelection kan hjælpe dig med at spare meget tid på den krævende opgave, det er at finde den bedst kvalificerede kandidat til din virksomhed. Samtidig yder ProSelection 24 måneders garanti på den ansatte kandidat.

Ring 70 22 70 79 for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller læs mere om Rekrutteringsprocessen eller om vores Kvalitetssikring

ProSelection tilbyder også:

Se kandidater

Ring mig op

Vi ringer dig op hurtigst muligt efter at du har udfyldt formularen

Ring mig op