Analytisk fokuseret Controller søges til international orienteret virksomhed

Job ID /  400355
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / Lynge

Beskrivelse

I en innovativ, dynamisk og internationalt orienteret virksomhed bliver du det koordinerende, analytiske samlingspunkt i virksomhedens regnskabs- og økonomiafdeling. Du er eksperten på analysen, du skaber rammerne for de rapporter, som ledelsen efterspørger, ligesom du også selv initierer og skaber de nøgletal, der beskriver virksomhedens forretningsmæssige og finansielle muligheder på det korte og det lange sigt. Du bliver en del af et velfungerende globalt team på tretten medarbejdere, hvor du får muligheden for i høj grad at påvirke de rammer, som du arbejder inden for.
Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Supplere månedsrapporten med finansielle analyser og kommentarer
  • Deltage i projekter for at optimere kvaliteten i de finansielle processer
  • Udarbejde analyser og rapporter for nøgleområder af forretningen
  • Nøgleperson på analyseværktøj, fokuserede ERP-felter og relaterede regnskabsregler
  • Ansvarlig for BI-løsningen og hjælpe med at bygge en solid resultatstyring
  • Levere rettidige og præcise finansielle prognoser, identificere risici og muligheder og komme med anbefalinger til ledelsen
  • Udvikle finansielle modeller for at skabe bedre forståelse for performance samt for at kunne træffe bedre beslutninger
  • Ad hoc

Om virksomheden
Der er her tale om en internationalt fokuseret og orienteret distributørvirksomhed, der leverer deres produkter til private såvel som offentlige institutioner. Virksomhedens kunder er højt profilerede, hvorfor kvalitet, rettidighed og fokus er væsentlige mantra i en dynamisk hverdag. Virksomhedens adfærd afspejler den professionalisme, som den kvalificerede kandidat efterspørger.

Personlige kompetencer
Du er fagligt stærk, analytisk fokuseret, og du nyder at sætte dit præg på hverdagen. Du er serviceorienteret og forstår at dosere din dagligdag, så opgaverne løses i den ønskede prioriterede rækkefølge. Du anerkender andres input på dit kompetenceområde og vil være i stand til at kommunikere dine løsningsforslag til finansfolk såvel som til lægmand.

IT-kompetencer
Du har flair for IT. Erfaring med Excel er et krav.

Uddannelse & erfaring
HD-R eller tilsvarende. Vi ser gerne, at du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog
Engelsk

Kontaktpersoner
Torben B. Jørgensen 

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesserede i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os


fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her