Regnskabsmedarbejdere/bogholdere søges til vikariater i Storkøbenhavn

Job ID /  430895
Kontrakt type / Vikariat
Arbejdssted / Storkøbenhavn

Beskrivelse


ProSelection har løbende midlertidige stillinger som regnskabsmedarbejdere/bogholdere for mindre og større virksomheder i Storkøbenhavn. Stillingerne er af kortere (min. en måned) eller længere varighed og kan både være på fuldtid eller deltid.
 
Et vikariat kan være en god måde at få en fod indenfor i en virksomhed, da det ofte fører til en fastansættelse. Vi søger derfor løbende medarbejdere med erfaring inden for regnskab og økonomi, som har lyst til at arbejde som vikar.
Opgaverne i et vikariat varierer, men vil primært være indenfor følgende arbejdsområder:

Arbejdsopgaver

  • Debitorer
  • Kreditorer
  • Finans
  • Afstemninger
  • Bogføring
  • Deltagelse i månedsafslutning

Om
 virksomheden
ProSelection er Danmarks største rekrutteringsbureau inden for regnskab og økonomi. Hvert år hjælper ProSelection flere hundrede virksomheder med at finde medarbejdere til faste og midlertidige stillinger inden for regnskab og økonomi.

Personlige kompetencer
Du er en frisk og løsningsorienteret medarbejder. Derudover er du en fagligt stærk og samarbejdsorienteret medarbejder, der har solid erfaring med bogholderiopgaver. Du formår at strukturere din tid og prioritere dine arbejdsopgaver, så du kan få hverdagen til at hænge sammen, også i travle perioder. Som person er du udadvendt, positiv og engageret i din arbejdsplads.
 
IT-kompetencer
Du har erfaring med et eller flere økonomisystemer.   
 
Erfaring & uddannelse
Du har minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling.   
 
Sprog Dansk.   
 
Kontaktpersoner
Helene H. Vestergaard & Søren Christiansen.
 
Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.  ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.   
Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os

fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her


Ring mig op

Vi ringer dig op hurtigst muligt efter at du har udfyldt formularen

Ring mig op