Udviklingsorienteret controller søges til handelsvirksomhed i Aarhus-området

Job ID /  431944
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / Østjylland

Beskrivelse

Har du lyst til at være en del af en spændende vækstrejse, hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen? Så er denne stilling noget for dig.
  
Vi søger lige nu en udviklingsorienteret og dygtig controller til virksomhedens økonomiafdeling i Aarhus-området. Du vil i denne stilling få en vigtig og spændende rolle, hvor du vil få din egen portefølje af arbejdsopgaver på tværs af koncernen. Stillingen er nyoprettet, og du får derfor mulighed for at påvirke dine arbejdsgange, processer og systemer, herunder f.eks. nyt økonomisystem.
  
Dine opgaver vil blandt andet være:
  
Arbejdsopgaver

  • Dags- og månedsrapportering
  • Balanceafstemninger
  • Budget og budgetopfølgninger
  • Årsregnskabsproces
  • Udvikling af controllerfunktion
  • Proces- og system optimering
  • Sparring med afdelingen og ledergruppe
  • Ad hoc. opgaver

Om virksomheden
Du bliver en del af en større handelsvirksomhed i Danmark, som beskæftiger mere end 300 medarbejdere. Virksomheden har ti afdelinger i Danmark og har eksisteret siden 1955. Du vil få din daglige gang på virksomhedens hovedkontor i Aarhus-området, hvor der hersker en uformel stemning med et godt kollegialt sammenhold. Virksomheden tilbyder gode personaleforhold med bl.a. pension og sundhedsforsikring.
  
Personlige kompetencer
Som person er du imødekommende, udadvendt og har gode samarbejdsevner. Du arbejder struktureret og målrettet. Desuden er du hjælpsom og fuld af gåpåmod. Du har en faglig stolthed for dit fag og ønsker at levere et kvalitetssikkert resultat. Dertil er du praktisk anlagt og åben overfor håndtering af forskellige typer opgaver. Du er en robust person, der kan stå inde for dine beslutninger og er omhyggelig i din tilgang til opgaverne.
  
IT-kompetencer
Du er en erfaren bruger med et eller flere økonomisystemer.
  
Erfaring & uddannelse
Du har gerne en HD-R, cand.merc. eller tilsvarende. Herudover har du erfaring fra en lignende stilling eller er revisor med mod på nye udfordringer.
 
Sprog
Lettere engelsk i skrift og tale                     
  
Kontaktpersoner
Søren Christiansen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.
  
Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os


fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her