Udviklingsorienteret controller med fokus søges til Via Biler i Højbjerg

Job ID /  402906
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / Højbjerg

Beskrivelse

ProSelection søger for Via Biler.

På vegne af Via Biler søger vi lige nu en udviklingsorienteret og dygtig controller til virksomhedens økonomiafdeling i Højbjerg. Via Biler vil fra 2023 overtage driften af Hertz Biludlejning i Danmark og er nu ved at etablere en administration for Hertz Biludlejning. Du vil i denne stilling få en vigtig og spændende rolle, hvor du vil få din egen portefølje af arbejdsopgaver både med fokus på Hertz Biludlejning men også opgaver på tværs af Via Biler koncernen. Stillingen er nyoprettet, og du får derfor mulighed for at sætte dit præg på stillingen og påvirke arbejdsgange, processer og systemer, herunder f.eks. nyt økonomisystem. Dine opgaver vil blandt andet være:
    
Arbejdsopgaver

  • Dags- og månedsrapportering
  • Balanceafstemninger
  • Budget og budgetopfølgninger
  • Årsregnskabsproces
  • Udvikling af controllerfunktion i Hertz Biludlejning
  • Sparring med afdelingen og ledergruppe
  • Ad hoc. analyser og opgaver fra ledergruppe

Om
virksomheden
Via Biler er af Danmarks hurtigst voksende bilkoncerner med 10 afdelinger i Østjylland og København. Virksomheden beskæftiger mere end 300 medarbejdere og har eksisteret siden 1955. Desuden er virksomheden på en spændende vækstrejse og har overtaget driften af Hertz Biludlejning i hele Danmark fra 2023.
Du vil få din daglige gang på virksomhedens hovedkontor i Højbjerg, hvor der hersker en uformel stemning med et godt kollegialt sammenhold. Fra Via Bilers side tilbydes der gode personaleforhold med bl.a. pension og sundhedsforsikring.
  
Personlige kompetencer
Som person er du imødekommende, udadvendt og har gode samarbejdsevner. Du arbejder struktureret og målrettet. Desuden er du hjælpsom og fuld af gåpåmod. Du har en faglig stolthed for dit fag og ønsker at levere et kvalitetssikkert resultat. Dertil er du praktisk anlagt og åben overfor håndtering af forskellige typer opgaver. Du er en robust person, der kan stå inde for dine beslutninger og er omhyggelig i din tilgang til opgaverne.
  
IT-kompetencer
Du er en erfaren bruger med et eller flere økonomisystemer.
  
Erfaring & uddannelse
Du har gerne en HD-R, cand.merc. eller tilsvarende. Herudover har du erfaring fra en lignende stilling eller er revisor med mod på nye udfordringer.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale                     
  
Kontaktpersoner
Søren Christiansen og Helene H. Vestergaard

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.
  
Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os


fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her