Fagligt stærk Økonomiansvarlig søges til solid håndværkervirksomhed i Roskilde

Job ID /  466971
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / Roskilde

Beskrivelse

I en kvalitetsfokuseret og velfungerende håndværkervirksomhed beliggende i Roskilde bliver du ansvarlig for virksomhedens regnskabsmæssige forhold. Du bliver ansvarlig for at dosere afdelingens opgaver på en daglig basis og disse løses i samarbejde med en kvalificeret kollega. Det er dig, der er primær ressource på opgaverne og det forventes, at du kan give ledelsen en let form for sparring på opgaverne

Arbejdsopgaver  

 • Debitorstyring/Kreditorstyring
 • Afstemninger
 • Betalinger
 • Fakturering
 • Løn
 • Timeregnskab/kontrol
 • Moms
 • Udlæg/Rejseafregning
 • Månedsluk, etablering af proces
 • Igangværende arbejder
 • Ad-hoc

Om virksomheden
Virksomheden er en typisk dansk håndværkervirksomhed, hvor man dog er førende inden for sit speciale. Der hersker en rå og respektfuld tone, hvor fokus er at komme i land i på de opgaver, man er involveret i enkeltvis, men også i samlet flok. Virksomheden har en adfærd, der afspejler, at medarbejderne er en væsentlig ressource.

Personlige kompetencer
Du er ansvarlig, selvkørende, struktureret, fagligt velfunderet, og du formår at planlægge og koordinere din arbejdsdag fra A-Z. Du har en god forståelse for at kommunikere med andre faggrupper og er klar over, at du er en del af en servicefunktion. Samtidig er det vigtigt, at du forstår, at kommunikere dine forventninger til dine kolleger med en erkendelse af, at tal ikke er deres primære fokus.

IT-kompetencer
Virksomheden benytter sig af Economic og Danløn

Uddannelse og erfaring
Erfaring er vigtigere end uddannelse

Sprog
Dansk

Kontaktpersoner
Torben B. Jørgensen og Caroline Jakobsen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.
  

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os


fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her