Rekrutteringskonsulent søges til ProSelection i København

Job ID /  498828
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / København

Beskrivelse

Vil du være en del af et engageret team, hvor samarbejde vægtes højt, og man altid står klar med en hjælpende hånd? Trives du med selvstændigt og proaktivt at tage ansvar for dine opgaver, og er du interesseret i at arbejde med rekruttering? Så er du måske vores kommende kollega.

I ProSelection har vi specialiseret os i at finde medarbejdere inden for regnskab og økonomi til store som små virksomheder over hele landet og inden for alle brancher. Vi hjælper vores mange kunder med at finde den helt rette medarbejder, hvad enten de mangler en ny regnskabsassistent eller økonomidirektør. Som rekrutteringskonsulent vil du være ansvarlig for rekrutteringsprocessen fra a-z for vores kunder. Du vil være med ude hos kunden, hvor kundens rekrutteringsbehov afdækkes, og du vil i samarbejde med en eller flere kollegaer forestå rekrutteringsprocessen med blandt andet interview og test af kandidater. For at være godt klædt på til stillingen sørger vi for, at du får en god oplæring og desuden bliver certificeret i testværktøjet, vi benytter.

Vi arbejder tæt sammen om at nå vores fælles mål. Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med en uformel, humoristisk og arbejdsom stemning, et godt socialt sammenhold samt en god frokostordning. Dine primære opgaver vil være:  

Arbejdsopgaver

  • Kundebesøg, herunder afdækning af rekrutteringsbehov
  • Search efter kandidater i egen database, via LinkedIn o.l.
  • Udarbejdelse af stillingsprofiler
  • Udarbejdelse af jobannoncer
  • Afholdelse af interviews med kandidater
  • Tilbagemelding på personlighedstest
  • Udarbejdelse af personprofiler
  • Koordinering af samtaler
  • Referenceindhentning
  • Ad hoc

Om dig

Vi forestiller os, at du er udadvendt og empatisk af natur, og at du befinder dig godt i dialog med alle typer mennesker. Samtidig er du god til at lytte og observere. Du tager selvstændigt ansvar for dine arbejdsopgaver, som du har en pligtopfyldende og energisk tilgang til. Desuden sætter du pris på at være en del af et fællesskab, som du har lyst til at bidrage til.

Erfaring og uddannelse
Du har erfaring fra en lignende stilling eller ønsker at arbejde med rekruttering. Du har afsluttet eller er ved at færdiggøre en relevant uddannelse på kandidatniveau.

Sproglige kompetencer
Du behersker dansk i skrift og tale

Kontakt
Du kan læse mere om ProSelection på www.proselection.dk. Du kan kontakt Søren Billeschou Christiansen på tlf. 29 26 55 25 for evt. spørgsmål.

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.
  
Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os


fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her