T: 7022 7079

Udviklingsorienteret Finance Business Partner søges til Connected Wind Services

Job ID /  542791
Kontrakt type / Fastansættelse
Arbejdssted / Skødstrup

Beskrivelse

Trives du med varierende opgaver og selvstændigt ansvar? Er du analytisk stærk og har interesse for udvikling og optimering af driften? Kan du se dig selv i en virksomhed, der er en central del af den grønne omstilling? Så er denne stilling som Finance Business Partner lige noget for dig.

Som Finance Business Partner hos Connected Wind Services bliver du en del af økonomiafdelingen med 7 kollegaer, og vil referere direkte til virksomhedens CFO, som du også vil være tæt sparringspartner med. Du kommer desuden også til at assistere virksomhedens Finance Manager med diverse analyser og projekter. I virksomheden lægges der vægt på professionalisme, høj faglighed og arbejdsglæde, og det er derfor væsentligt, at du er engageret og har et positivt mindset. Dine primære arbejdsopgaver vil være analytisk funderet, og du vil i rollen have stor indflydelse på planlægningen af din egen arbejdsdag.

Stillingen er på 37 timer.

Dine opgaver vil blandt andet være: 

Arbejdsopgaver

 • Udvikling og implementering af nye strukturer, arbejdsgange, værktøjer og processer for både business- og financial controlling
 • Indgå i strategisk arbejde omkring nye projekter og fokusområder
 • Udarbejdelse og implementering af KPI’er og forecasts til brug som fremtidigt beslutningsmateriale for ledelsen
 • Være ansvarlig for brugen af forskellige data og BI i virksomheden
 • Udvalgte opgaver inde for financial controlling i forbindelse med måneds-, kvartals- og årsafslutning
 • Udarbejdelse af diverse analyser og business cases
 • Ansvarlig for business support, herunder modeller og værktøjer, der kan være med til at danne overblik og sikre fremdrift i projekter
 • Understøtte og udfordre organisationen og ledelsen i de daglige arbejdsgange og processer
 • Ad hoc

Om virksomheden
Connected Wind Services er en dansk virksomhed, der beskæftiger sig med service af vindmøller samt salg af komponenter og reservedele hertil. Virksomheden er en del af den store tyske energikoncern EnBW, der til dagligt beskæftiger omkring 25.000 medarbejdere. I Connected Wind Services er man i dag omkring 75 medarbejdere, hvoraf cirka 30 har sin dagligdag på hovedkontoret i Skødstrup ved Aarhus. Du vil altså blive en del af en mindre virksomhed i en stor koncern, hvilket giver rig mulighed for udvikling og ansvar i stabile rammer. Desuden har hele koncernen særligt fokus på den grønne omstilling og vedvarende energi, hvorfor du også har muligheden for at blive en stor del af nye spændende og bæredygtige projekter.
  
Du tilbydes
 • 5 ugers ferie + 5 feriefridage
 • Fleksible arbejdstider
 • Mulighed for hjemmearbejdsdage
 • Betalt internet og telefon
 • Pensionsordning
 • Frokostordning
 • Sundhedsforsikring
 • Løn efter kvalifikationer
  
Personlige kompetencer
Som person er du selvkørende og tager proaktivt fat om dagligdagens udfordringer. Du sætter en dyd i at overholde deadlines, men formår stadig at levere høj kvalitet i dit arbejde. Derfor kræves det, at du er god til at holde overblik i en varieret, og til tider, travl hverdag. Du har en god IT- og regnskabsforståelse, og er analytisk fokuseret, men trives også i høj grad med udvikling og projektledelse. Du forstår at kommunikere dine budskaber på en præcis måde og trives med en stor kontaktflade. Dertil er du positiv, nysgerrig og lærenem. Derudover har du en robust personlighed, hvorfor du trives i en vækstende og dynamisk virksomhed.

IT-kompetencer
Du har flair for IT og Data, og god forståelse af ERP-systemer. Erfaring med Business Central og Power BI er en fordel.

Erfaring og uddannelse          
Cand.merc., cand.oecon. eller tilsvarende. Derudover har du 1-5 års erfaring fra lignende stilling. Alternativt er du nyuddannet med relevant erfaring fra dit studiejob.  

Sprog
Dansk og engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner
Søren B. Christiansen og Maja Frøhlke Sørensen.

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. 
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.
Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument. ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Kontakt os


fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her