Interim Controllere, Regnskabschefer, og Økonomichefer søges i hele Danmark

Job ID /  464689
Kontrakt type / Interim
Arbejdssted / Storkøbenhavn

Beskrivelse

Er du en dedikeret økonomiprofessionel på udkig efter nye udfordringer inden for økonomistyring og controlling? Søger du en mulighed for at levere høj kvalitet og har du en professionel attitude? Besidder du en stor økonomisk værktøjskasse og har du mod på at bruge den på interim basis? Så er det måske dig, vi søger!
 
Vi søger passionerede controllere, regnskabschefer, og økonomichefer til interim-opgaver af både kortere og længerevarende perioder. Vi tilbyder både fuldtids- og deltidsposter og opfordrer kvalificerede kandidater fra hele Danmark til at ansøge, da vi løbende har opgaver i hele landet. Arbejdsopgaverne varierer og kan blandt andet omfatte:
 
Arbejdsopgaver:

 • Udarbejdelse af økonomiske analyser
 • Rapportering til ledelsen
 • Udarbejdelse af budgetter og prognoser
 • Overvågning af budgetafvigelser
 • Likviditetsstyring
 • Ansvar for måneds-, kvartals- og årsafslutning
 • Sikre overholdelse af lovgivning og regnskabsstandarder
 • Ansvar for interne kontrolprocedurer
 • Økonomisk rådgivning og support til øvrige afdelinger
 • Optimering af processer og arbejdsgange
 • Ledelse af øvrige økonomimedarbejdere og teams
 • Ad hoc-opgaver
 
Om at være interim ansat gennem ProSelection:
Når du bliver en del af ProSelection som vikar, åbner vi dørene til en mulighed, hvor du bliver en central figur for vores kunder. Som vores repræsentant udadtil er du bærer af vores positive image, og vi har stor tillid til, at du vil skabe gode relationer hos vores kunder ved at møde dem med et smil og en professionel attitude.
 
Vi tilbyder spændende og udfordrende karriereoplevelser, hvor du får mulighed for at dyrke og udvikle dine kompetencer inden for økonomi- og regnskabsområdet. Vores interim-opgaver er mangfoldige og tilpasser sig forskellige behov, så du kan forvente en varieret og berigende arbejdshverdag. Vi sørger naturligvis for, at du får al nødvendig information, så du føler dig godt klædt på, inden du starter i en interim-opgave.
 
Du vil have mulighed for at møde virksomheden til en personlig samtale, så du kan få et indblik i kulturen og opgaverne, inden du træffer beslutningen om at indgå i et samarbejde. Vi ser frem til at skabe en succesfuld forbindelse sammen med dig, hvor vi styrker både din karriere og vores fællesskab.
 
Personlige kompetencer:
Som interim ansat bør du have solid og dokumenteret erfaring inden for økonomi og regnskab. Dette indebærer dybdegående kendskab til relevante økonomisystemer og regnskabsloven. Udover dine tekniske færdigheder vægter vi personlige egenskaber højt. Vi søger passionerede, servicemindede, og omstillingsparate personer. Åbenhed, ansvarlighed, og evnen til at bidrage positivt til de fællesskaber, som du bliver en del af ude hos vores kunder, er ligeledes vigtige elementer. Evnen til at arbejde selvstændigt og struktureret er desuden afgørende for succes i rollen. Fleksibilitet er en dyd, da kundernes arbejdsmiljø kan være dynamiske. Vi søger ansøgere, der trives i en varieret arbejdssituation og kan tilpasse sig skiftende krav og udfordringer.
 
IT-kompetencer:
Du har erfaring med et eller flere økonomisystemer.
 
Uddannelse & Erfaring:
Erfaring vægtes højere end uddannelse.
 
Sprog:
Dansk og engelsk i skrift og tale.
 
Kontaktpersoner:
Maja Frøhlke Sørensen.
 
Ansøgningsproces:
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
 
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Kontakt os

fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her