Bogholdere, Regnskabsmedarbejdere, og Regnskabsansvarlige søges til vikariater

Job ID /  430895
Kontrakt type / Vikariat
Arbejdssted / Storkøbenhavn

Beskrivelse

Er du en erfaren regnskabsmedarbejder, bogholder eller regnskabsansvarlig med sans for detaljen? Går du op i at levere høj kvalitet og er du serviceminded ud til fingerspidserne? Trives du med varierede hverdage og har du mod på at være vikar? Så er det dig, vi leder efter!
 
Hos ProSelection søger vi dedikerede og erfarne bogholdere, regnskabsmedarbejdere og regnskabsansvarlige til spændende vikariater af både kortere og længerevarende perioder. Vi har muligheder for både fuldtids- og deltidspersonale, og vi vægter kompetencer og fleksibilitet højt. Vi har løbende vikariater rundt omkring i hele landet, hvorfor vi opfordrer dig til at søge, hvad end du bor i øst eller vest for Storebælt. Arbejdsopgaverne varierer fra vikariat til vikariat, men opgaver kan blandt andet omfatte:
 
Arbejdsopgaver

 • Bogføring
 • Kontering
 • Kreditor- & debitorstyring
 • Finansbogholderi
 • Moms og skatter
 • Afstemninger
 • Håndtering af bank
 • Lønadministration
 • Budgetter
 • Lettere rapportering
 • Ad hoc
 
Om at være vikar gennem ProSelection
Når du bliver en del af ProSelection som vikar, åbner vi dørene til en mulighed, hvor du bliver en central figur for vores kunder. Som vores repræsentant udadtil er du bærer af vores positive image, og vi har stor tillid til, at du vil skabe gode relationer hos vores kunder ved at møde dem med et smil og en positiv attitude.
 
Vi tilbyder spændende og udfordrende karriereoplevelser, hvor du får mulighed for at dyrke og udvikle dine kompetencer inden for regnskabsområdet. Vores vikariater er mangfoldige og tilpasser sig forskellige behov, så du kan forvente en varieret og berigende arbejdshverdag. Vi sørger naturligvis for, at du får al nødvendig information, så du føler dig tryg, inden du starter i et vikariat.
 
Som en ekstra fordel får du ofte mulighed for at møde virksomheden til en personlig samtale, så du kan få et indblik i kulturen og opgaverne, inden du træffer beslutningen om at indgå i et samarbejde.
Vi ser frem til at skabe en succesfuld forbindelse sammen med dig, hvor vi styrker både din karriere og vores fællesskab.
 
Personlige kompetencer
Som ansøger bør du have solid erfaring inden for bogholderi og regnskab, hvilket indebærer dybdegående kendskab til relevante regnskabsprogrammer. Vi forventer, at du besidder en god forståelse for gældende lovgivning og regler inden for området. Udover dine tekniske færdigheder vægter vi personlige egenskaber højt. Vi søger en detaljeorienteret, serviceminded og omstillingsparat person. Åbenhed, ansvarlighed og evnen til at bidrage positivt til de fællesskaber, som du bliver en del af ude hos vores kunder, er ligeledes vigtige elementer. Evnen til at arbejde selvstændigt og struktureret er desuden afgørende for succes som vikar. Fleksibilitet er en dyd, da kundernes arbejdsmiljø kan være dynamiske. Vi søger ansøgere, der trives i en varieret arbejdssituation og kan tilpasse sig skiftende krav og udfordringer.
 
IT-kompetencer
Du har erfaring med et eller flere økonomisystemer.
 
Uddannelse & Erfaring
Erfaring vægtes højere end uddannelse.
 
Sprog
Dansk i skrift og tale. Gerne engelsk i skrift og tale.

Kontaktpersoner
Maja Frøhlke Sørensen.
  
Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
  
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Kontakt os

fra til
(Upload grænse : 2M)

Tips til dit CV: Klik her